søndag den 30. december 2012

Fra Pinterest til virkelighed

Der er ofte langt mellem det, jeg pinner på Pinterest til det, jeg rent faktisk får omsat til noget håndgribeligt.

Idag lykkedes det dog med nogle af sagerne fra mit indlæg fra igår.

Vi har nu danset rundt i en halv time i stuen med kyssemund, overskæg, butterfly og stooore briller på pind til en 80'erkanal med softpop.

Så bliver man alligevel glad for at bo i provinsen, hvor der ikke er så mange, der kan kigge ind gennem vinduerne....!

Jeg håber du er godt med i dine nytårsforberelser. Og ellers går det jo nok alligevel.
Det gør det jo altid.

lørdag den 29. december 2012

Happy New Year! Det er lige om lidt..


I eftermiddags fejede vi de sidste grannåle fra juletræet væk og nu længes vi allerede efter det spirende og piblende forår med sine lyse og lette farver.

(og så snakker vi ikke et ord om januar og februars kolde rusk......!)

Men først lidt skraldebang!

Det er godt nok rigtig mange år siden, at nytårsfesten var et kæmpe brag. Nu er det udelukkende en dejlig aften med fokus på den gode mad og hygge. Men derfor kan man jo godt gøre lidt ud af det og pynte fint op og iføre sig sit stiveste puds. Og krydre med lidt fjollet udstyr. Det sidste har jeg samlet lidt inspiration til på mit Pinterest-board, Happy New Year.

Her er mine high-lights:
Fundet hos Sincerely, Jules. Photo booth accessories fra hendes fødselsdag, men jeg synes også, at de ville være fine til en nytårsfest med børn. Tjek bloggen, den er smækfyldt med lækre billeder.

Vi skal naturligvis have hatte på! De her kommer fra bloggen The Color Issue. Desværre virker linket på Pinterest ikke til det specifikke indlæg, men til hovedsiden. Ih-ha, det er så irriterende, når pinners ikke pinner korrekt, når man gerne vil give lidt link love!

Den fineste bordpynt nogensinde! Det er fra bryllupssiden Perfect Day, der også gennemgår DIY'en, så du kan lave dem selv. 


Jeg er i øvrigt at finde i Panduro i Vestergade i Odense fra 10-14, hvis du vil ind at have lidt last-minute sparring på din nytårsfest desangående pynt og andre festligheder. Vi har selvfølgelig også alle materialer til ovenstående festligheder.

GODT NYTÅR TIL ALLE JER, DER HAR FULGT MED I DET FORGANGNE ÅR!! 
PAS PÅ JER SELV OG HINANDEN!!


tirsdag den 18. december 2012

Vestevindere!


Jeg har stået på hovedet i den store sorte hat og fundet en to vindere. Én vinder vesten i det lækre japanske stof fra BettyP og én vinder mønster og må selv sy en lækker vest.

Første navn og vinder af vesten er
(trommehvirvel)


Uhh, den er nice, Lis. Kender en smuk lille dame den vill klæ'. Sweets

På Lauras søde hjørne af nettet er der i øvrigt fede gaver at vinde. HVER dag!!

Vinder nummer to er 
(mere trommehvirvel)


104 - det er jo Fridas størrelse! Og nu hvor jeg bare ikke når at få syet lige i øjeblikket, så vil jeg sørme gerne med i puljen. Og eftersom jeg SKAL have syet inden længe, så kunne det også være mønsteret, jeg var interesseret i. Men hvor er den fin, Lis. :)

Søde vinderdamer, jeg sender jer en mail og får fat i jeres adresser og så er der gode sager på vej til jer.

Hvis du er en af de andre 125 her på mit indlæg (TAK for interessen!!), der ikke vandt, så kan du købe mønster på en quiltet vest i vores CentiLong-shop. Du får 3 størrelser tilsendt i ét mønster, så selvom barnet du syr til, vokser med raketfart, så burde der være en chance for at følge med alligevel.
Glædelig tirsdag til alle.
***
Jeg har fri idag og skal på jagt efter de to sidste gaver. De er begge til Hr. Karlsson. Den ene er jeg sendt i byen efter og den anden er fra mig. Jeg ville ønske jeg havde råd til at give ham alt i løbebutikken og bare halvdelen af alle de lækre skjorter, sweatre, sko og støvler, bøger og duftevand som jeg har tænkt mig at tage hovedspring iblandt, for at dukke op til overfladen med den helt rigtige gave. Wish me luck!

tirsdag den 11. december 2012

CentiLong giver veste væk - skal du lege med?

Jeg har tegnet mønstrene i denne omgang, Christina har svunget saksen og tæmmet maskinerne og Ann med den lækre netbutik, Betty P (der har a-l-t i neon), har leveret det smukke japanske stof, neontråden og flot slået neonknap. Det er heldigvis kun starten på vores samarbejde og vi glæder os allerede til at dele kommende nyheder med jer i smukke stoffer og vores stil.

Vi kunne selvfølgelig beholde sagerne selv, men vi vil altså gerne dele. Så er det hele lidt sjovere! 
Derfor udlodder vi nu denne lille fine vest i str 104. Måske kan du bruge den til en julegave? Måske vil du hellere sy den selv og i en helt anden størrelse? No problem, vi udlodder nemlig også to gratis vestemønstre i valgfri størrelse fra 86-134. Skriv en kommentar på indlægget her og du er med. Hvis du ikke har en blog, så husk at angive mailadresse, så vi kan få fat på dig, hvis du nu er heldig. Give awayen løber til torsdag aften. 

Pssst! Jeg ved (helt tilfældigvis;)), at Christina har et lignende indlæg på vej imorgen, så hop over og læg et lod i hendes hat også, når hun er klar på tasterne.

Vægelsind, dit navn er åbenbart Lis

Nåmmen, så vil jeg alligevel gerne lige skrive lidt her, selvom jeg for under en uge siden påstod, at jeg ikke ville.

I første omgang er det egentlig blot for at teste, om det nu en-de-lig er lykkedes mig at opgradere min Googlekonto, så jeg igen kan lægge billeder på indlæg. En klog kvinde ville sikkert teste det nu, inden jeg får vredet alt for mange ord ud af fjerpennen....

Og hvem vil kaldes dum?

Here goes.

3-årig in action idag. Vesten på billedet kan du vinde i CentiLongs julegiveaway. Mere om det på facebook i aften. Og bloggen. Tilsyneladende. Nu hvor det alligevel virker efter hensigten, kan man vel lige så godt skrive lidt igen.

Godt så.

tirsdag den 4. december 2012

Hjemløs

Her er stille.

Surprise.

Min blog passer mig ikke længere. Det er som at være til den forkerte fest i forkert tøj. Jeg går og prøver at finde den rigtige form. Det har indtil videre taget nogle måneder.... Der er også noget med navnet. Der er faktisk mest noget med navnet. Jeg gider ikke være Karlssons Kludeskab mere. Har modtaget fine forslag fra veninde ellers.

Karlssons Kreakommode.

Lisses Limpistol.

Tak, men nej tak. Mest tak for det gode grin, det affødte:)

Vi ses vel efter nytår, I suppose. Med nyt navn til mig, håber jeg.

Jeg er på Instagram som liskarlsson så længe. So long.

KRAM


Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...