torsdag den 27. september 2012

Minus 25% på ALT i Panduro + lidt inspiration i træ

Dagen idag har jeg bare brugt på at slappe så meget af som muligt, for jeg skal være klar til i morgen. Panduro har nemlig jubilæumsweekend i anledning af deres 50 års fødselsdag og vi kommer til at ligge vandret. For det første kalder efteråret jo altid på kreasysler, men derudover har vi både fredag, lørdag og søndag med minus 25% på ALT i butikken. Det gælder alle butikker i alle landene. Og på netshoppen, selvfølgelig.
Her er en dalarhestelysestage. Jeg har malet den med sort Outdoor Craft Paint, fordi den er mat og minder om tavlelak. Pænt, synes jeg. Det lille lyshus lavede jeg sammen med min far sidste vinter. Det synes vi også selv er pænt. I familiære kredse er det dog noget vi har stået lidt alene med....

Jeg ville ønske jeg kunne anbefale det ene produkt frem for det andet i vores 'slik'butik, men jeg er altså vild med det hele. Faktisk får jeg nærmest en ny hobby hver uge. Jeg prøver virkelig at holde mig i skindet, men inspirationen går jo begge veje og lige så sjovt som jeg synes det er at inspirere vores kunder, lige så fantastisk synes jeg, at det er at høre om deres idéer til det, de skal hjem og lave og som jeg så kan lade mig inspirere af. Idéudveksling som jeg allerbedst kan lide det.
Min bedste oplevelse so far i dén afdeling, var en sød pige, der havde taget billede af det projekt jeg hjalp hende med at finde frem til, hvordan skulle se ud. På en regnvejrsdag besværede hun sig ind i butikken med billedet på sin telefon for at vise mig det og for at sige tak for hjælpen. Jeg har nærmest aldrig blå dage, men den her strålede altså lige lidt ekstra. Man bliver helt oprigtigt glad langt ned i maven af at omgive sig med kreativitet dagen lang. 

Var der en egentlig pointe med dette indlæg? Det har jeg glemt, i så fald. Men jeg håber du har lyst til at komme ind til os og udveksle kreativitet.

mandag den 24. september 2012

Efterårstur i skoven ved Langesø


Det lyder så idyllisk. Og det var det egentlig også. Omgivelserne ved Langesø Slot og Langesøskoven er så smukke, så smukke, at man skulle tro, det var umuligt at pifte idyllen ud af dem...
Jeg fik slet ikke taget de billeder jeg gerne ville og da min linse har fået et ordentligt *klask* foregår det hele med manuelt fokus. Det er jeg ikke helt en ørn til og det går ikke altid lige godt på børn i leg...

Vi kørte egentlig derop for at krudte ungerne af efter en weekend, hvor man skulle tro vi havde lovet lommepenge til den af dem, der kunne flippe mest råddent skråt over selv de mindste ting. Konflikter, der gik hånd i hånd med gråd, afrevne hårtotter og hysterisk skrigeri. Alle former for mægling mislykkedes. Den slags weekend, hvor ørerne til sidst bløder af barnestemmer i diskant og man ved, at kinesisk vandtortur er, well, vand ved siden af. Jeg tænker nogle gange, om det mon ville være det samme, hvis en af dem var en dreng... Der er i hvert fald ingen tvivl om, at de alle tre ved lige præcis, hvor de andre pigers skrigeknapper sidder!

Nå! Der er vel blot tilbage at glæde sig til, at de for alvor bliver pre-teens alle tre. På én gang!!

Men altså, så tog vi ud i det blå og da de hver især var færdige med at være fornærmede over diverse småting, blev det egentlig ret hyggeligt. Hvem kan i længden også være sur, når der er solskin og shetlandsponyer?


Ronni og jeg sad mest bare på en bænk ved vandet, mens pigerne legede fange og gemme i skoven bag os. ENDELIG fandt de fælles fodslaw og da vi kom hjem, toppede Sofia det af med at 'undervise' Frida i meditation og erklære, at hun gerne vil starte til yoga??!! Kom ikke og sig vi ikke har fået motioneret alle ender af spektret i denne weekend. Thank God for mondays!


søndag den 23. september 2012

Quiltet jakke til børn i vintage Liberty


Jakken vi så længe har ventet på, er nu finally klar til at lægge på hylden. De sidste billeder af den blev skudt for ganske få timer siden og hvis ikke vi rammes af naturkatastrofer (7-9-13), så er det i aften du kan købe mønsteret på CentiLongs quiltede jakke til børn på vores netshop.

Den her er syet i en vintage Libertytwill med lidt prikker indeni fra mit lager. Den er blevet så skøn og Sofia er rigtig glad for den. Jeg overvejer stadig lommer, men kan egentlig også godt lide denne lidt mere enkle version. Jeg glææææ-hæææææder mig til at se alle jeres udgaver af den.

Go' septembersøndag!

lørdag den 22. september 2012

HVIS jeg nu har opbrugt min kvote...

...så sidder jeg her og griner for mig selv af et billede, som jeg godt kan se. Hvis jeg derimod ikke har opbrugt min kvote i forhold til at lægge billeder på blogger (jeg tester ALT nu!), så kan du jo grine sammen med mig.
Forudsat, at du synes Ryan Gosling er ok lækker i det.
Testing, testing....

Go weekend!

At føje spot til skade - hjælp søges!

Når man nu kun kan få internet og computer til at snakke sammen hver fjerde gang man prøver, så ville det jo være rart, om ens telefon var tiptoptunet. Derfor var jeg da heller ikke sen til at downloade iOS6 til min iPhone, så jeg stadig kan blogge.

Som så kvitterer ved at have lavet om på alle mulige indstillinger jeg egentlig var ret glad for.

Især synes jeg, at det er voldsomt irriterende, at Instagram ikke længere gemmer mine billeder på min kamerarulle eller tillader mig at uploade fra min rulle til Instagram. Fordi jeg skal enable det i mine privacy settings, som der forresten slet ikke er noget, der hedder!! Ih-ha!!

Alternativt bruger jeg nu mit vscocam (FANTASTISK app, i øvrigt!! Lækreste kameraapp nogensinde!) til at knipse billeder, redigere dem, sende dem som mail til mig selv. Så åbner jeg mailen op og eksporterer billedet til min kamerarulle og SÅ kan jeg skrive et indlæg med billeder på. En anelse besværligt, synes jeg nok. Hvis du sidder og læser dette og ved lige, hvad jeg skal gøre for at finde de jävla privacy settings, så skriv hjertens gerne. Det ville virkelig redde mit weekendhumør:)

Og nu bliver det virkelig ironisk, for bedst som jeg vil slutte af med et billede, så har jeg åbenbart nået min photo limit som FruSommer også skrev i kommentarfeltet den anden dag, at hun havde oplevet. Så nu er jeg så HELT uden billeder!!

ArGgGhHHHhhh!!!

UPDATE: Mysteriet omkring Instagram er løst! Tak for verdens bedste læsere. Tjek kommentarfeltet, hvis du vil læse en helt enkel guide til at få billeder TIL og FRA Instagram og kamerarullen til at snakke sammen. TAK til Frk. Eigil (uden blog)

tirsdag den 18. september 2012

Oh, the irony....

Så er internettet her, så er det væk igen. Så kommer det igen. Men mest er det bare væk. Fraværende. Kan åbne sider, men ikke loade billeder. Bedst illustreret sådan her
Komplet umuligt at have med at gøre. Den anden dag gik jeg sågar i banken og trak et nummer for at overføre penge!! Årh man er ilde stedt uden sit onlinefix af ALLE arter. Selv de kedelige som bankaffærer....! Har skyndt mig at svare på mails, mens det virkede. Nu skynder jeg mig at poste det her indlæg, inden det går væk igen....

Dumstædig inspiration

Jeg kan dårligt huske, hvornår jeg sidst skrev et indlæg fra min computer og ikke min telefon. Grunden er, at vores internet bare aldrig rigtig virker ordentligt, uanset hvilken udbyder vi bruger. Jeg kom igang med et i sidste uge, men kunne så ikke udgive det. Og nu er jeg blevet stædig og jeg VIL skrive det på computeren. Gæt selv hvorfor her har været lidt radiostilhed..... Jep, skidtet virker ikke. Nåmmen, så sidder jeg endnu engang med iphonen i hånden og skriver.

Mit overgivelsespunkt blev en kunde i Panduro i går. Hun havde den fineste nøglesnor på, syet i hamaperler i den almindelige størrelse. Jeg fik lov at tage et billede og dele det med jer. Måske har du større børn, der selv kan knække perlesyningskoden og så er der vel allerede et par julegaver i hus dér? (Undskyld for at bringe julen på bane allerede. Jeg er omgivet af julesager hele dagen, så jeg planlægger allerede, hvordan den skal se ud i år, når vi igen skal holde den i eget hus)
Nå, mere hama, mindre jul:

torsdag den 6. september 2012

En all-time klassiker med flere årtier på bagen!

Jeg har altid haft en meget åben smag for mode. Der er faktisk ikke ret meget jeg ikke kan lide. Det skal jo bare styles rigtigt! Det er langt fra det hele, der ville klæde mig, men jeg elsker at se, når nogen, der virkelig kan pull it off også gør det. 
Jeg samler på lidt af det hele i mit virtuelle klædeskab på Pinterest. Mit eget klædeskab er desværre kun et mat afskin af dette, æv.... 
Lige nu er jeg lun på denne vintage (meget rolige, klæder alle) quiltede jakke i klassisk snit fra 70'erne. Hvis du er til stilen, så find mere her på Pocket Vintages Etsyshop.

Jakken her er desværre solgt (det forstår man jo godt!), men med lidt snilde kunne bærestykket på CentiLongs quiltede børnejakke godt laves i samme stil. Det er jo altid tilladt at digte videre:) Børnejakken er nu ankommet i str 110. Så mangler der jo kun tålmodigheden til resten af størrelserne.....

onsdag den 5. september 2012

Halskæde med 'halve' malede træperler DIY

Jeg har lavet mig en rigtig nem og fin træperlekæde. Der er ingen rocket science gemt her, men jeg deler gerne et tip, hvis du har lyst til at lave en selv. Jeg har brugt 3 trækugler str ca 2 cm i diameter, en nylonsnor, lidt hobbylack i marineblå og en elefanttråd. Det hele er fra Panduro, selvfølgelig.
Elefanttråden bukkede jeg de yderste halvanden cm på i en sådan vinkel, at trækuglen lige nøjagtigt kunne hvile på spidsen, når jeg satte 'den lange ende' ned i et højt glas. Så kunne jeg male uden at få farvede fingre.
Den halve kugle beklædte jeg midtvejs med maskingtape og så stod den ellers til tørre med tapen på.
Nylonsnor igennem, knude og bum-bum.
Når mine unger sover skal jeg male flere i andre farver. Jeg er vist tilbage til less is more efter mit Tildaglimmersidespring den anden aften. I hvert fald har jeg fået stillet mit behov for nuttethed for en god stund!

tirsdag den 4. september 2012

Løbeblogging

Jeg har sammen med Blogish!-damerne givet hinanden nogle individuelle udfordringer. Min er, at jeg skal nå at gennemføre 10 kilometer inden d. 13. oktober. Der er et stykke tid til endnu. Desværre er der også halvanden kilometer, før jeg kan sætte mit forjættede flueben.
Lige i dette øjeblik sidder jeg på en bænk højt, højt, højt oppe på en mark og kigger på fredelige køer. Der står bakketræning på programmet og det er eddermugme hårdt. Nu får jeg lige pusten.
Om godt 3 kilometer rammer jeg trapperne ved Carolinekilden og så er det op og ned og op og ned til lungerne hænger helt ude af halsen på mig.
Hvad man dog ikke gør for ikke at tabe ansigt....

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...