onsdag den 20. juni 2012

Har du vundet CentiLong #1?


I søndags havde jeg besøg af min partner in crime, Christina, for at lægge den absolut allersidste hånd på vores CentiLong e-bog med symønstre lige til at printe ud derhjemme. For hver eneste lille (flueknepper)rettelse vi foretog hoppede vi på stolene i iver over 'erdetnu?erdetnu?erdetnu?erdetnu?', for vi har godt nok barslet med den længe.

Fortalt om den. Om og om.

Flere gange. Og nu gør jeg det igen. (Hvis du bare vil se om du har vundet, så skal du helt ned i bunden af indlægget og finde dit navn. Måske.)


Og lige pludselig ramte lampefeberen os for alvor, for nu kunne tæppet endelig trækkes væk og ville der så overhovedet i virkeligheden være nogen, der rent faktisk ville købe den? Nogen, der ville synes om den?
Det sidste har vi fået en fin indikator på ovre på vores facebookside og den første bekymring gøres til skamme af vores indbakke med bestillinger i. Sikke en modtagelse! Den har vi klappet hinanden på skuldrene over et par gange de sidste par dage og samtidig bøjet hovedet i ydmyg tak. Man kan godt begge dele på en gang!

For længe siden, da vi (også) snakkede om bogen og vores CentiLong facebookside, lovede vi, at vi for hver gang 100 nye likes kom til, ville trække lod om et eksemplar hver på vores blogs. Og med mere end 450 likes udtrækker vi nu fire vindere hver. Hvis du ikke allerede liker siden, kan du hoppe ind at gøre det med det samme. Måske vinder du en af de næste to e-bøger i puljen lige om lidt?

Jeg har trukket følgende 4 navne op ad hatten  • Mille Fryd
  • Katharina Stendys Hammer
  • Beatriz Eugenia Dolling Graff-Pereira
  • Dorte Bak
Er dit navn ikke at finde her, så kan det være, at du har heldet med dig i Christinas udtrækning.

Hvis du er en af de heldige, skal du skrive en mail til centilongshop@gmail.com. Hvis vi ikke hører fra dig inden udgangen af ugen, trækker vi en ny vinder. Hvis du kender en af vinderne, kan du jo give dem et hint, så de kan få deres præmie.

Vil du købe bogen og printe og sy mønstrene, så kan du gå direkte i CentiLongshoppen her. Vi lægger løbende billeder ind ad de mønstre, der er på vej. Du kan naturligvis betale med både dankort og via bankoverførsel.

Hvis du allerede har syet noget fra den og gerne vil vise det frem, så kan du enten uploade billeder på CentiLongs facebookside eller lægge et link til den side, hvor man kan se mere. Eller begge dele. Vi vil i hvert fald rigtig gerne se med!

søndag den 17. juni 2012

En romantisk afvisning taget med oprejst pande

Min store pige på 7 har børnestavet længe og jeg synes det er SÅ sjovt at følge hendes udvikling. Ikke bare i læringsprocessen omkring selve alfabetet og hvilke ord, der kan dannes med de fantastiske byggeklodser man pludselig er givet. Det er mindst lige så fornøjeligt at følge lysten til at give sine indtryk til kende på skrift.

Den anden dag besluttede hun, at hun ville til at føre dagbog. Hun fandt papir frem, klipsede dem sammen til et hæfte og satte en titel på:

'Sofias 0.b daubåu om familie niks pille Ella' (jeg har spurgt, hvad der stod til sidst!).

Hun åbnede den meget beslutsomt op og sagde den første sætning højt, inden hun gik i gang med at skrive den. Da den er af romantisk karakter og indeholder en afvisning fra vedkommende, der var genstand for beundringen, kan jeg naturligvis ikke kompromittere hende her ved at afsløre ordlyden, men jeg havde svært ved at skjule et fnis, da hun efter to ord på papiret smækkede bogen i igen og erklærede:

'Nej, ved du hvad, mor? Jeg tror jeg venter med at skrive, til jeg oplever noget spændende!'

Moderhjertet helede øjeblikkeligt!

torsdag den 14. juni 2012

Overspringskraver

Jeg knurrer ad mit billedeprogram, der driller. Det er enormt frusterende at være så teknisk udfordret som jeg er. Jeg kan ikke arbejde med en, der ikke vil sige, hvad der er galt eller hvad jeg eventuelt skal gøre anderledes. Træls type, synes jeg.

Når vi nu alligevel ikke skal tale sammen, så kan man da bare sy en krave til voksne.
Eller syv.
Jeg har tegnet syv op nu og syet en af dem.
Her er den. Den kommer som e-mønster på CentiLong, hvis nogen skulle have lyst til at gøre mig kunsten efter.

onsdag den 13. juni 2012

Onsdagssnegl - tilbud i shoppen


Hurtig som lynet skifter den ene dag til den næste og inden 'man' fik set sig om, var det lissom lidt for sent, at kalde det her for tirsdagstilbud. Jeg har ikke så mange tilbud som jeg har nye varer. De ligger alle sammen øverst på shoppen og har man en spisegris i hjemmet, så er der især lidt hjælp at hente mod mos og vælling og deslige over det hele.

Og til de troende er der shorts! Altså dem, der tror på sommeren eller rejser ud for at finde den. 

søndag den 10. juni 2012

Syv nede....

Jeg kæmper mig igennem hengemte projekter. Det går sådan so-so, men idag fandt jeg hele syv spisesmække allernederst i skabet, der allerede var klippet. Nu er de også syet, så lidt kommer der da ud af anstrengelserne.

Den smukke blå har tidligere bedrevet det som hullet kaffedug, men nu er den klar til at blive spildt lidt mere effektivt på som spisesmæk. Ikke herhjemme dog- Frida har erklæret, at hun ikke bruger spisesmæk mere.
Godt så.
Jeg håber andre kan bruge dem i stedet, så på tirsdag kommer de i shoppen med deres kammerater.

lørdag den 9. juni 2012

Kraver

Jeg prøver at finde den rette facon. Jeg har lavet en grundform i papir og nu justerer jeg lidt frem og tilbage i tekstiler og noterer mine rettelser på papiret og tegner om. Det skal nok ende med at blive godt og de er så hurtige at sy, at det er mere tilfredsstillende at se dem færdige, end at bruge papir hele tiden undervejs.

Min model er på vej i seng og så er der kun mig og børneginen. Det er ikke helt det samme, men jeg må vist hellere prioritere nattesøvnen. Børnenes, altså.
Jeg er natteravn og nu starter 'min' tid snart.

fredag den 8. juni 2012

Maritime streger

Jeg overvejer.

En mere.

Måske i Berlin?

Og lavet pænere, med nål og blæk og ikke med en billig reklamekuglepen, der lige tilfældigt lå i min nærhed.

torsdag den 7. juni 2012

Hvad har man ud af hård fængselsrock og fuld mand?

Umiddelbart lyder det mest som om der er utæmmet køleskabsrov og ølsnorken lige i røven på at sende sin mand til Metallica i Horsens. Hvilket også ville være det sædvanlige scenarie. Og jeg er ikke bedre selv, når det er min tur til at lade som om jeg er fri for forpligtelser.

Men et punkt er Ronni klart bedst på. Det her var i hvert fald dejligt at opdage midt i morgenkaos med havregryn og madpakker og jagten på ens sko til tre sæt små fødder.

Skidt pyt med ølsnorken. Så.

onsdag den 6. juni 2012

Limbodanser

De næste par måneder byder på udfordringer, som gør mig lidt stakåndet på forhånd. Jeg kan ikke sige så meget om det endnu, men enhver limbodanser ved, at når man først har været nede i knæ at danse, så føles det så vidunderligt rart, når man atter kan danse frit og lade skørtet snurre. Og især, når man ikke er tvunget til et påklistret visning af tandsæt.

Jeg har fundet mit store dansesmil frem og ser frem til, når den partner, der er den absolut rette for mig, kan præsenteres:)

Indtil da: Limbo!

Ps. Nederdelen her, som jeg ville ønske jeg skulle snurre og dreje i, er fra H&M, hvis nogen skulle få lyst til sådan en. Og hvis man kan passe noget i børneafdelingen.

søndag den 3. juni 2012

Sommerbeklædning (blev der sagt!)

Jeg har syet en lille del af de shorts, jeg har klippet op, men det føles helt ærligt som spildt arbejde, når solen tilsyneladende ikke har tænkt sig at indordne sig årstiden!

Jeg håber den vender tilbage, så mit lager ikke kommer til at bugne af shorts hele vinteren igennem....!

Her er et par kig på dem, der foreløbigt er færdige. Jeg har syet i leopardtwill med let stræk og flæser på lommen. Lommeposen har jeg syet med den ene del i klar og lækker koral. Det ser sødt ud at den lige titter frem, synes jeg.
Der er også et par i blød blød blød mælkedrengestrib med helt sart lyserød luksushør som flæser. Hvorfor den ligefrem hedder luksus, ved jeg ikke, men den er da lækker, det må jeg medgive.
Endelig er der et par drengeshorts. I know! Så har jeg vist syet hele tre ting til drenge i år, hvis man medregner de skjorter jeg er i gang med.... Drengeshortsene har jeg pyntet meget diskret med små guldfisk i lommeforet. Og så rynker de kun fra lommen og hele vejen om bagpå. Det får dem til at se lidt mere ud som 'rigtige' bukser, synes jeg.

Jeg knipser jævnligt af mine arbejder i systuen, så hvis du vil følge med as it happens, kan du finde mig på Instagram under liskarlsson.

Go søndag aften.

lørdag den 2. juni 2012

Billig hårpynt og glade piger

Vi har købt en kæmpe falsk blomst i en Tigerbutik og splejset den med en hårbøjle fra lageret. Nu er der dekadent hårpynt for under 40,- og piger, der synes jeg er den sejeste mor. Det er en vinder på alle områder!

Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...