lørdag den 29. december 2012

Happy New Year! Det er lige om lidt..


I eftermiddags fejede vi de sidste grannåle fra juletræet væk og nu længes vi allerede efter det spirende og piblende forår med sine lyse og lette farver.

(og så snakker vi ikke et ord om januar og februars kolde rusk......!)

Men først lidt skraldebang!

Det er godt nok rigtig mange år siden, at nytårsfesten var et kæmpe brag. Nu er det udelukkende en dejlig aften med fokus på den gode mad og hygge. Men derfor kan man jo godt gøre lidt ud af det og pynte fint op og iføre sig sit stiveste puds. Og krydre med lidt fjollet udstyr. Det sidste har jeg samlet lidt inspiration til på mit Pinterest-board, Happy New Year.

Her er mine high-lights:
Fundet hos Sincerely, Jules. Photo booth accessories fra hendes fødselsdag, men jeg synes også, at de ville være fine til en nytårsfest med børn. Tjek bloggen, den er smækfyldt med lækre billeder.

Vi skal naturligvis have hatte på! De her kommer fra bloggen The Color Issue. Desværre virker linket på Pinterest ikke til det specifikke indlæg, men til hovedsiden. Ih-ha, det er så irriterende, når pinners ikke pinner korrekt, når man gerne vil give lidt link love!

Den fineste bordpynt nogensinde! Det er fra bryllupssiden Perfect Day, der også gennemgår DIY'en, så du kan lave dem selv. 


Jeg er i øvrigt at finde i Panduro i Vestergade i Odense fra 10-14, hvis du vil ind at have lidt last-minute sparring på din nytårsfest desangående pynt og andre festligheder. Vi har selvfølgelig også alle materialer til ovenstående festligheder.

GODT NYTÅR TIL ALLE JER, DER HAR FULGT MED I DET FORGANGNE ÅR!! 
PAS PÅ JER SELV OG HINANDEN!!


6 kommentarer:

 1. Godt nyt år right back at ya'!
  Var i butikken forleden for at ose og gi dig et bagjule-kram (hmmm, det lød lummert?!), men du var der ikke - så jeg brugte bare en masse penge i stedet tsktsk! :)
  Kh. T

  SvarSlet
 2. Tak for den fine inspiration er selv i fuld sving med at lave nytårspynt det viser jeg frem i det nye år

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine ideer du har samlet - jeg har "tyvstjålet" en del af den :) Så nu skal der vist gang i saks og papir i morgen. Tusind tak for skøn inspiration.
  Og rigtig godt nytår til dig og dine

  SvarSlet
 4. Må nyttårsfeiringen bli heeelt uforglemmelig!!
  Siri

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker dig og dine kære et rigtig godt nytår.
  Håber i kommer godt ind i det nye år!
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 6. Fed blog :)

  Godt nytår herfra
  http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/
  Ta et smut forbi min blog hvis du har lyst

  SvarSlet

Tak fordi du læste med. Kommentarfeltet er dit. Jeg læser alle kommentarer og sætter stor pris på dit input. Også selvom jeg ikke altid når at svare hver enkelt tilbage.

Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...