lørdag den 7. april 2012

Vi er nået til skaberfasen!

Min partner in crime er Christina. Vi er igang med et rigtig spændende projekt. På mandag skal vi mødes igen i tre alt for korte timer og grave lidt dybere. Jeg glæder mig til vi kan dele vores stadig lidt undercoverprojekt. Ja, man kan jo nok godt se på notesbogen (fra Sisterbrandt, btw) hvad det hele munder ud i.

Ih, jeg har forårssommerfugle i maven.

14 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig også:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det er jeg glad for at høre, Fie. Det er lidt angstprovokerende for mig endnu, så derfor skrev jeg det højt! Det tager som regel brodden af ubegrundet angst og bæven:))

   KRAM

   Slet
 2. Ih, det lyder spændende! Glæder mig til at se lidt mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det ER også spændende! Vi går et skridt frem og to tilbage og øver lidt på bandeordene indimellem, men jeg tror det bliver rigtig godt:)

   Slet
 3. Hvor lyder det spændende Lis... glæder mig, glæder mig, glæder mig til at projektet afsløres...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja-ha:) Vi mangler meget endnu, men der er jo både sneglefart og tigerspring i alle projekter. Glæder mig til tigerfasen;))

   Slet
 4. Ih, hvor er det spændende!
  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyyyh, jeg dør selv snart lidt af spænding. Lige nu er vi i vores rette element, men når vi kommer til alt det grafiske og opsætning.................Heldigvis har vi god hjælp nær, men det bliver vist med tungen i kinden:)

   Slet
 5. Uargh - nu teaser du mig! Lyder pivspændende ;)

  Von Vogel Blog

  SvarSlet
 6. Jeg forstår stadig ikke hvor du får al den tid og energi fra, men det lyder godt nok spændende, så held og lykke:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og tak for din altid hjælpende bloggerhånd, jeg holder mig til at spørge dig fremover, masser af søndagskram på en mandag

   Slet
 7. Åh, det lyder så spændende!!

  SvarSlet
 8. Vild med din inspirerende blog - den får mig til at ønske at der var mange flere timer i døgnet til alt det kreative. MEGET nysgerrig på jeres projekt:-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med. Kommentarfeltet er dit. Jeg læser alle kommentarer og sætter stor pris på dit input. Også selvom jeg ikke altid når at svare hver enkelt tilbage.

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...