mandag den 2. april 2012

Makeover med Liberty bastardprint - blomster til numsen


For cirka 1 år siden kravlede jeg op i en container ude ved universitetet. Den var fyldt med kasserede kontormøbler og havde jeg haft mere tid (+ en god idé om, hvor jeg skulle gøre af dem...), havde jeg klunset nogle flere. Farven er lige lidt for skidenbrun til at jeg nogensinde er kommet til at holde af den, undtagen når jeg sidder på den, for kvaliteten er stadig god!

Den her makeover har fra start til slut taget ca. 15 minutter og det der tog længst tid var faktisk at skrue sædet af og efterfølgende at få lov at fotografere den UDEN Frida. Den vinder ingen møbelpolsterpriser, men så længe jeg orker at kigge på dette knock off Libertyprint fra Stof2000 er det fint nok. Og så matcher den i øvrigt mit strygebrædt! Der bor en gammel engelsk dame indeni mig nogle gange - hun er vild med lavendler og te....


'Jeg har lavet den, mor', påstod hun flere gange undervejs. Tak så, Frida.

28 kommentarer:

 1. Hun er jo simpelthen for skøn, hende Frida. Og det er stolen osse. Sjovt nok gik jeg selv i de samme tanker netop idag.
  Ja, ikke lige med Liberty, for det har jeg (fattig studerende) ikke noget af. Men jeg har en gammel slidt kontorstol, med huller i betrækket, som trænger til at blive pimpet!

  Så mon ikke man sku' ta' sig sammen og få det gjort. Det pynter jo gevaldigt kan jeg se. Men om min numse osse har fortjent at få blomster ved jeg endnu ikke! ;0)

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke snippet i min ægte Liberty, men brugt det meget vellignende print fra stof2000. Det koster kun 70 kroner for en meter. Mine fine Libertystoffer vil jeg lave finere ting med end at stryge på eller komme til at tegne eller male eller klippe i. Og nu ved jeg, hvor nemt det er, så jeg hurtigt kan skifte det ud. På ryglænet kunne jeg bare stoppe stoffet ind bag kanten med en flad skruetrækker. Et næsten godkendt polstringsredskab......

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! Hvor godt!
   Jeg elsker uortodokse værktøjer! ;0)
   Ja, dér kan du så bare se hvor meget (eller hvor lidt?!) anelse jeg har om Liberty. En ægte kender havde jo spottet dét med det samme. Og jeg er åbenbart heller ikke i stand til at læse, for så havde jeg nok osse fattet det. Men nej! Alt for meget forlangt af sådan en gammel kone, som mig!! ;0)
   No matter what! Den er fandeme hyl!! (stolen altså!! ;0))

   Slet
 3. Flot stol, fantastisk tøs :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Stine. SKØNNE billeder fra Italien, btw. Vi er ved at planlægge sommerferie dertil:)

   Slet
 4. Virkelig flot. Tænk at der ikke skal mere til at forvandle end virkelig kedelig stol.....wauw

  SvarSlet
  Svar
  1. Stolen var gratis og jeg har vel brugt for ca. 20 kroner af stoffet. Så er det nemt at få 'nye' møbler:)

   Slet
 5. Hende mormor kan du da godt slippe løs - den er blevet fed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Nina:) Jeg må dog hellere holde hende i snor, inden der kommer blomstrede røvbaldegardiner op. Mit kontor er meget småt;))

   Slet
 6. Haha, kender godt typen, der tager rosen for andres arbejde. Uanset hvem af jer, der har lavet den i virkeligheden, så er den superflot.

  SvarSlet
 7. Hvor er den flot den stol! Og den bedste ting er vedhænget - Frække Frida:)
  Knus Puk

  SvarSlet
 8. Sikke en forandring. Gid min rød/hvide barndomsstol havde fået samme tur :)

  SvarSlet
 9. GENIALT! sikke et fint resultat du har fået ud af det...og Frida er SKØN!

  SvarSlet
 10. Lækker stol, jeg tror, jeg vil lave samme forvandling, når jeg en dag får lov til at indrette syhjørne i soveværelset. Må jeg spørge, hvor Fridas bluse er fra? Den er da for kær!

  SvarSlet
 11. Hvor er den blevet flot, en rigtig god ide, den tror jeg at jeg må stjæle. Og jeg er vild med stoffet også selvom det er Knock off ;) Og sikke en skøn lille model der posere på stolen :)

  SvarSlet
 12. Max heldig måsen din! At få lov at slå sine folder på sådan en blomstret sag.

  SvarSlet
 13. Fed ide, og sikke et flot resultat...

  SvarSlet
 14. Fed ide, skønt resultat...

  SvarSlet
 15. Hold k... hvor er du produktiv i øjeblikket, hvor mange timer er der lige i dit døgn?? Stolen er skøn, og hvis du på et tidspunkt kører træt i blomsterne, er der vidst en lille frøken, der er klar til at overtage 'dyret'?? For katten, altså nogle fine sager du får lavet, god påske.

  SvarSlet
 16. "Bastardprint"...Godt udtryk..."thøhø" :o)

  SvarSlet
 17. Min indre, engelske dame klapper i sine handske-beklædte hænder. Hun synes det er så fint, og vil gerne kopiere idéen. Hun håber nemlig at få lov til at indrette krea-værkstedet, når vi flytter til maj :-)

  SvarSlet
 18. God idé. - iøvrigt tror jeg, at stoffet er væk fra Stof2000. - Der var i hvertfald ikke noget på hylderne her i Svendborg i går, men jeg glemte at spørge.- det kan jo også være, at de har udsolgt.
  Laila

  SvarSlet
 19. skøn stol ... lige mig :)


  må man spørge hvordan fik du gummi listen af og på igen ???? ... jeg har en stol der trænger til en kærlig hånd men de der sorte lister stopper mig

  SvarSlet
 20. Kære Lis - du er min DIY+LivertyGodess. Og må en af mine drenge få en af dine døtre? Kunne vi ikke liiiiige lave den aftale nu? Bare for at have det på det rene fra starten. Jeg LOVER dig at blive verdens sødeste, nemmeste, MINDST anmasende svigermor. Promise. KRAM J

  SvarSlet
 21. Skøøøn! Jeg har selv en stol med en pude der falder ned fra stolen hver gang jer rejser mig fra symaskinen.
  Såååå irreternede.
  Den her må jeg lurer, man kan sikkert finde en billig i IKEA som kan få samme make over :-)

  SvarSlet
 22. Hvor er hun bare sød, hende Freja! Simpelthen for kært, specielt billedet med begge hænder samlet ved kinden og hovedet på skrå og en dejlig sut i munden!

  Og stolen, den er også bare for lækker! Jeg har længe overvejet at gøre det samme med den skrigende blå stol vi har i stuen... Men jeg ved nu ikke om kæresten min ville syntes det var så fint som jeg, eftersom det er hans. Men han sidder jo på den og ser ikke den hæslige blå farve ligesom meget som jeg, som sidder ved siden af den!

  Kh Julie

  SvarSlet
 23. Wau, hvor er den flot. Min yndlingskontorstol af alle! Du kunne da godt lige have klunset to og solgt den ene til mig! :-) God påske og tak for dejlig blog.

  SvarSlet
 24. Hvor er den fed! Jeg har tit tænkt på at ombetrække sådan en kedelig kontorstol og nu ved jeg da hvor jeg kan søge hjælp ;-)
  Jeg pinner lige - sig til hvis du ikke vil have den dejlige Frida derinde.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med. Kommentarfeltet er dit. Jeg læser alle kommentarer og sætter stor pris på dit input. Også selvom jeg ikke altid når at svare hver enkelt tilbage.

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...