torsdag den 19. april 2012

Læsertilbud: Minus 10 % resten af ugen på lækker økologi hos Babynature

Babynature er en rigtig lækker netbutik udelukkende med økologiske varer. Jeg er så heldig, at søde Charlotte nu også forhandler mine økologiske hæklerier og som en weekendgestus til mine læsere, giver Charlotte minus 10 % på ALT i butikken, også i forvejen nedsatte varer resten af ugen ud. Det vil sige til omkring midnatstid søndag aften, hvis der skulle sidde en enkelt natshopper derude:)

Det eneste du skal gøre for at shoppe økologi til en billigere penge er at tilmelde dig nyhedsbrevet og HUSKE at skrive Karlssons Kludeskab ved udcheckning. Så trækker Charlotte 10 % fra og du kan forkæle dig selv eller nogle unger i din nærhed med økologiske lækkerier. Der er både økotøj til piger og til drenge, lækkert tilbehør og selvfølgelig også en masse til den vordende, nybagte eller 'erfarne' mor. Hvis man altså nogensinde bliver det. En erfaren mor, altså. Af og til kan jeg have mine tvivl...

Her er de seneste nyheder fra min nål; hæklede armbånd i starstitchmønster med Libertybetrukne knapper. Dem er der naturligvis også 10% på.  Jeg forsøger at vælge de mere specielle Liberty- stoffer eller udsnit til knapperne. Måske kan du kende de enkelte prints herunder?


Hvis ikke min yngste trut herhjemme havde for store fødder, ville jeg putte de lækre Guciosko i kurven, dem har jeg sukket over siden jeg opdagede dem for et par år siden, men aldrig nået til at købe og nu er fusserne blevet for store, suk.

Du kan besøge Babynature lige HER og nyhedsbrevet (der ofte har rigtig gode tilbud og info om økologi) kan du tilmelde dig HER.

PS: Der er weekend liiiige om det næste hjørne. Ahh:)

2 kommentarer:

  1. Hvor er de fine, din nye udgave af de hæklede armbånd, og ja, der er mange lækre ting at få hos Babynature!

    SvarSlet
  2. De er vel nok fine, de armbånd. Hvad med dine clutches - er de ikke til salg?
    Tak for sms i dag:)
    Knus Puk

    SvarSlet

Tak fordi du læste med. Kommentarfeltet er dit. Jeg læser alle kommentarer og sætter stor pris på dit input. Også selvom jeg ikke altid når at svare hver enkelt tilbage.

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...