torsdag den 5. april 2012

Jeg kan vist liiiige nå at sy en lille kjole

Jeg har stået på hovedet i mit lager af stof. Ofte (for ofte) køber jeg nyt stof, selvom det jeg allerede har er fint. Nu vil jeg prøve at få syet noget forårs/sommertøj af det 'gamle' stof. Ellers ender jeg også med ikke at kunne være på mit i forvejen lille værkstedskontor.

Og der kan ikke være mere i kælderen eller på loftet. Hey, jeg er da vist ved at sy mig til flere kvadratmeter?!

18 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Dejlig kombi med det gule og det lyseblå!!
  Dejligt at få brugt lidt fra lageret

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt at gøre indhug! Og tak:) nu mangler den bare små gule vingeærmer, der skal gå lidt ned over det blå stof. Tror den bliver god:)

   Slet
 2. Med så fine ting på lageret er det da bare om at komme i gang. Der er også en tilfredsstillelse ved at få brugt det man har.:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, ja! Man kan faktisk godt blive sådan lidt von And-glad, når man laver noget, der føles om om det var gratis at sy;)

   Slet
 3. Ja, man burde bruge af sit lager... hvor er den bare blevet fin... det man kan se i hvert fald ; ) Er den til en af dine piger?
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne faktisk være lidt skægt at mødes med en masse andre samlere UDEN penge på lommen og bare bytte lager-sager! Nøj, man ville kunne få meget 'nyt'. Tit er det jo bare en anden lille dims, knap, lap der skal til for at man føler at man har lavet noget ekstra godt. Den er ikke til mine piger, men til min shop og den er endt med at blive i en str 2-4 år. Passer min yngste på 2,5 perfekt og hun er lidt til den store side.

   Slet
 4. Rigtig fint stor og farvekombination!!!!! Sådan et lager gad jeg godt have;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist fra stof&stil, tror jeg. Lidt kraftigere end voile, men ikke lagenlærredskvalitet heller. Let og fint:) Og det er jo det jeg siger til snullemor herover - man burde fiseme da mødes og bytte stoffer. Og spise kage også. Ville da være dumt at lade lejligheden for dét gå til spilde;)

   Slet
 5. that looks so cute, i had to use google-translate for the text though ;)
  have a great weekend ( and if you're wondering who that 1 vote for euro's is, that would be me ha ha ha)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, I have to improve on my dutch soon;))) HA - your vote is funny - it's only seconds ago I saw it and thought that could be you;)) and then I saw your comment;))) Enjoy your weekend as well
   <3 <3 <3

   Slet
 6. jeg har også lidt planer med det sort/hvide stof fra Stof og Stil. Det er SÅ fedt :D Altså nu siger du bare til, hvis du skulle få lyst til at sælge lidt ud af stof lageret til rimelige priser ik?? ;D God påske....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtig fint. Jeg købte det til fastelavn sidste år og har indtil videre kun fået syet makeuptasker med patchworkant foroven af det. Men jeg har naturligvis købt over en meter af det alligevel. det er sådan lageret hele tiden vokser! Jeg har faktisk en stor papirspose jeg samler alle de stykker, der er for små til at et stykke tøj af, men som er store nok til at lamme lommer, lidt kantebånd betrække knapper eller andet af. Plus alt det på loft/i kælder som jeg bare har købt i kådhed og nu ikke kan finde på at lave noget af, fordi der sørme lige kom noget nyt i butikkerne som jeg bare måtte ha. Også. Shame on me!
   det kunne da godt være jeg skulle pakke små goodie-stakke til salg... god påske til dig også:)

   Slet
 7. Det kunne jeg helt sikkert være frisk på med det bytteri.!! Jeg er ved at ligge inde med en masse gammelt stof! Af en eller anden grund synes jeg bare det er federe at sy når jeg har været ude at bruge penge på nyt stof, hvilket min, til tider ret så gnavne, mand er fuldstændig overbevist om er grunden til vi ikke har råd til at købe hus endnu... EEEEEj vel!?!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, neeeeeiiij da! Han ser bare ikke potentialet i stoffet på samme måde som du gør. Ja, lad os da mødes! Det må da kunne lade sig gøre. Det er jo snart godt vejr med sommer og alt muligt. man kunne i princippet være udendørs i en park. Eller holde vores eget bagagerumsmarked. Det er måske mere realistisk med de enorme mængder alle stoftosserne ligger inde med;)

   Slet
 8. Hahaha præcis!!
  Det er en knaldgod ide! Jeg er med til at arrangere et blogtræf i Kbh d. 21 April måske man kunne lave noget bytte-bytte købmand der!
  Eller senere i sommermånederne i en park ville også være cool, så kan man altid snige et par iskold hvidvin ned imens...

  SvarSlet
 9. Den er bare så fin...man får helt lyst til at man havde en pige at putte den på ;-) Virkelig lækker...

  SvarSlet
 10. Skønne farver... Glæder mig til at se den i fuld udgave :-) Ja det gode ved et stoflager er, at man sjovt nok føler man lige kan lave noget "gratis" :-)

  SvarSlet
 11. Kender det alt alt for godt og har samme strategi - altså at sy sf det eksisterende lager. Men så mangler man lige til foer, kanter osv og inden jeg ved af det, så har jeg udbuddet i sortimentet igen - kjolen (eller i hvert fald farvekombinationen) er i virkelig sød. Venter spændt på færdigt resultat :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med. Kommentarfeltet er dit. Jeg læser alle kommentarer og sætter stor pris på dit input. Også selvom jeg ikke altid når at svare hver enkelt tilbage.

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...