torsdag den 19. april 2012

Bloomers i Liberty- en sæsonklassiker

Sidste år syede jeg en del af de her søde posede shorts til børn. Der er intet, der tyder på, at det er en tendens i aftag, så mon ikke der kommer nogle gennem maskinen i år også.

Dette par til mine egne unger var med i Porto Colom på Mallorca sidste år. Udover at Liberty er genialt i sommervarmen, så var der en ekstra fordel i, at både Frida og Ella passede dem. Så er det nemmere at klæde alle børn lækkert på hver dag uden at rejse med for mange kufferter. Og de tørrer jo hurtigt på altanen efter en håndvask.
Åh, Liberty! Der er simpelthen ingen gode grunde til ikke at være forelsket i det!

19 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine og du har helt ret..nemt og lækkert ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne:) Ja, det er bare en nem løsning. Jeg laver det samme med overdele: Top til den store, kjole til den lille. Så længe bærestykket er elastisk og stropperne justerbare, er der jo et utal af muligheder for fine designs.

   Slet
 2. De er super fine :)

  Mine piger skal vist også have nogle i år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette:)) De er så fine på. De næste skal være med lommer! De kommer med i Christinas og min kommende e-bog i mange størrelser.

   Slet
  2. E-bog? Lyder spændende hvornår udkommer den? De er bare SÅ super fine... Og kan jo sagtens være noget for piger i alle aldre... Tænker min egen 8'er vil synes de er fantastiske...

   mvh

   Camilla

   Slet
  3. Vi arbejder på højtryk med mønstrene lige nu, Camilla. Imorgen mødes vi atter og får stykket mere sammen af det vi har lavet hver for sig. Vi skynder os langsomt med den, for den skal være GOD, når det nu er første gang:)
   De her shorts er søde selv til voksne! Hvis man altså har ben til det...! Det er nok nærmere Christina end mig, der skal stå model i dem;)))

   Slet
  4. E-bog ja det lyder spændende. Har I en forventning om hvor den skal udkomme :)

   Slet
 3. Uhhh! Kommer de mon i shoppen i gule/orange str. 1 år? (Indsæt selv fløjtende smiley)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har da svært ved at forestille mig andet på en så direkte opfordring;))) Send mig evt. en mail på karlssonskludeskab@gmail, hvis det er noget helt særligt du har i tankerne:)

   Slet
 4. De er super fede. Og ja, Libertystofferne er fantastiske til let forårstøj. Tror forresten vi har gået på gymnasium sammen. På MFG.. ?? KH Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi, hvor skægt! Ja, der har jeg i hvert fald gået i 1. og 2. g, inden jeg smuttede til Århus for 3. g. Jeg gik i c-klassen og jeg startede i 1994. Og jeg har gennemstirret din blog og det meget lillebitte profil billede af dig og jeg kan sågar se dit efternavn på mærket på dit i øvrigt superfine tøj (held og lykke med butiksprojektet, det lyder rigtig spændende!), men måske hed du noget andet dengang? Det gjorde jeg jo:) Og nu er jeg jo ved at sprænges af nysgerrighed! Hvem er du da? Hvilken klasse gik du i og med hvem? Hvis du kan kende mig, må jeg da også kunne kende dig:)))
   KRAM

   Slet
  2. Facebook var min ven! Ja, det har vi da:) Jeg kan godt huske du gik en klasse under mig nu. Var det ikke a-klassen?

   Slet
  3. Ha ha, ja FB er en ven i sådanne situationer. Og ja, jeg gik en klasse under dig, men i b-klassen. De ikke så seje :-) Jeg var en del sammen med bl.a. Anders Dyrhave, og så gik jeg i klasse med Gitte Madsen. Hun var forbi sidste weekend, og mens vi snakkede en masse om kreating, fortalte hun at du åbenbart havde en stor Libertystofsamling.. Og det havde jeg jo set på din blog - så da fald tiøren :-)

   Du laver nogle skønne ting - så glæder mig til at følge med i din blog :-) Knus Maria

   Slet
  4. Nej, det er altså lidt skægt - min veninde Line Bendt (som jeg også gik i klasse med på mfg) er gift med Anders Dyrhave:)))) Jeg kan sagtens huske Gitte også. Og de fantastiske krøller! Jeg kan faktisk ikke rigtigt længere huske, hvem der gik i klasse med hvem. Åh-åh, så er man vist ved at være lidt gammel....

   Jaeh, Liberty kan jeg nok ikke løbe fra, at der gemmer sig en god del af, men jeg øver mig i at bruge det i stedet for bare at samle! Svingende succes på dét punkt.....!

   Hvor skægt at finde hinanden via blogs - det gør det da meget skæggere at følge med fremover:)

   Ha en rigtig dejlig aften, hvis den ikke allerede er gået på hæld for dig. Jeg er natteravn, så jeg har et par timer endnu at gøre godt med:)
   KRAM

   Slet
  5. Ja - det er SÅ sjovt, at Anders og Line nu er gift! Det havde jeg ikke lige troet i gamle dage, men heldigvis sker der ind i mellem dejlige og overraskende ting og sager!! Og Gittes krøller - de er der skam stadig :-)

   Samleri er farlig hobby. Men sjov!! Og kan sgu godt forstå du samler på de smukke stoffer fra Liberty!!

   Havde en dejlig aften - men sov sikkert, da du skrev. De børn altså! Ellers var jeg nok også længe oppe ;-)
   Håber også du havde en god aften!!

   Knus

   Slet
 5. Helt enig...skal vist også have fundet libertyen frem fra kasserne og se at få syet et par etagenederdele op :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, etagenederdele plejer at være et sikkert hit, fordi de kan svinge så meget. Uh, det kan der faktisk gå lang tid med - at se, hvem, der kan svinge mest rundt med nederdelen:) Jeg glæder mig til at se dine:)

   Slet
 6. De er rigtig flotte, må vidst være næste projekt til sommerpigerne, efter kjolen, de to bluser og nederdele og to kjoler til mor, som ligger og venter på at blive syet....... Tak for inspirationen

  SvarSlet
 7. Rigtig søde, et godt sommer projekt, venter bare på det gode vejr snart! Tak for inspiration det er en super blog du har her:-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med. Kommentarfeltet er dit. Jeg læser alle kommentarer og sætter stor pris på dit input. Også selvom jeg ikke altid når at svare hver enkelt tilbage.

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...