onsdag den 29. juni 2011

Södahlstof til salg - nu med billeder

Nå, så fik jeg fundet kameraet frem og her er billederne af de klassiske blomster i fine farver.
Stoffet er helt ubrugt og frisk fra rullen. Og når jeg siger frisk, så mener jeg, at man godt kan lugte lidt, at det vitterligt er fra dengang man selv var barn. Det skal i hvert fald nok lige vaskes en gang inden brug.

Men smukt er det.

Vil du ha et stykke, så sælger jeg det for 100,- pr meter ekskl. porto. Du kan sende mig en mail på karlssonskludeskab@gmail.com eller sende mig en besked på facebook.

Også helt pæne sammen, ikke?

Nye kjoler med koral hæklerier + Södahlstof til salg

Jeg er ved at sy på en lille sommerkollektion til Min Mors Butik. De skal blandt andet have nogle sommerkjoler og dem har jeg besluttet rent detaljewise skal se sådan her ud. Jeg viser ikke mere end det herunder, for der skal jo også være lidt sjov for Tine og Charlotte ved at putte nyheder i shoppen.
 Er det ikke nogle fine tern? Jeg er helt skudt i det stof. Desværre er der nu kun et par afklip tilbage. Sådan går det jo, når man får fattet saks og symaskine.
Hæklede blade i en lækker koral fra Tante Grøn og en 'flettet læderknap'. Så mangler der bare et barn, lidt græs og en jordbæris. Og en mor med et afslappet forhold til pletter.

Det sidste mangler man sgu altid....!

Og nu til anden afdeling af overskriften. Jeg har fundet nogle meter af det brune og det lækre blå Södahlstof, men jeg skal ikke bruge det hele selv. Hvis du kan bruge lidt af det, så sælger jeg det for 100,- pr meter ekskl. porto og du kan skyde mig en mail på karlssonskludeskab@gmail.com eller sende mig en besked på facebook, hvis det er nemmere.
Så ville jeg jo lige finde et billede af det og lægge på, fordi det altid virker sådan ret fint rent faktisk at vise den vare frem man gerne vil sælge, men de gamle billeder jeg har af det har jeg åbenbart slettet og om lidt skal jeg ud at hente unger. Indtil jeg får fat i kamera og vice versa, så er det jo der stof med de små hvide blomster, du ved nok. Lissom det på billedet herunder, der jo så bare er i den grå udgave. Beklager, men det må lige gøre det ud for fremvisning et par timer endnu...rundstyk.

tirsdag den 28. juni 2011

Godt der ikke var så mange mennesker på stranden idag!

Frida er helt klar til stranden!! Blot et enkelt spørgsmål melder sig....
...Er stranden klar til Frida???
Vi tog på en sen strandtur i eftermiddags ved Hasmark Strand (jaja, oplagte vitser på dét navn lige til højrebenet for ikke-fynboer).
Min systue har vinduer på 3 sider, så her bliver stegende varmt og jeg synes derfor, at jeg havde fortjent at komme ud i solen og at blive luftet lidt igennem.

 Lidt svært at se, at Frida hopper og klapper af Ronni, fordi han dykkede under vandet. Utroligt så lidt der skal til for, at man bare er den sejeste i hele verden.
Okay, så er det vist heller ikke rimeligt at vise flere strandbilleder frem i et enkelt indlæg.
Jeg håber du også har haft mulighed for at komme ud at nyde solens stråler.

mandag den 27. juni 2011

CRASH!!!!

Der har været syet flittigt her i huset, selvom der hele dagen har været børn allevegne. Uha, jeg er stolt af mig selv, for jeg får både færdiggjort mine bestillinger og hvad jeg egentlig også er helt stolt af er, at min pausesyning (du ved, de der ting man overspringshandllingssyer, når man har lavet meget af det samme) også er af praktisk karakter. Det er jo simpelthen way past pinligt så mange halvfærdige projekter, der har fået lov at ligge og sygne hen....! Måske jeg bare skulle se at få meldt mig til Mettes To-Do udfordring?

En af de sager jeg tog mig sammen til at lave færdig idag, er denne kjole i en skøn blå farve med små blomster. Det er den helt klassiske raglanmodel og så har jeg bare lavet en lille smocksøm over brystet, tilføjet et par lommer og lavet halsudskæringen lidt mere vid end normalt.  Det giver den et lidt mere sommerligt look, synes jeg.

Ella hjalp mig med at få taget et par billeder af den til shoppen, der snart åbner med nyt look. Tilsidst blev hun dog for ivrig i at hoppe ned imod min linse og vi endte med en flækket læbe fotograferet IN ACTION, da hun ramte min linse!

Onde Mor må hoste op med is.

Det ser ud til, at det er min eneste chance for nogensinde at komme i kridthuset hos hende igen. Hun synes, at jeg var meget dum ikke at lave et eller andet ninjarul til siden, så hun ikke landede ovenpå mig.

Måske er det noget jeg skal videreudvikle på som overspringshandling imorgen?

God eller dårlig beslutning?

Jeg er kommet til at love pigerne, at de må holde en hjemmedag idag. Af en eller anden grund er det lige lidt mere festligt end almindelig weekend, selvom jeg ikke kan regne ud hvorfor. Der er ikke planlagt spændende ekskursioner eller noget med hoppeborge, ponyridning og saftevand i baghaven, men alligevel er det ret hypet herhjemme, det der med at rive en dvaskedag ud af kalenderen.

Vi starter morgenen stille og roligt ud: Ellas plan er som altid at lege med barbiedukker. Jeg ved ikke, hvad pigen hedder, men drengen hedder James Bondy (y'et er ikke en slåfejl) og han er vist lidt til den dekadente side at dømme efter hans slips.Frida skal ha tæmmet tæppet og Sofia er glad så længe hun får lov at se tegnefilm uden at blive forstyrret.
Hun har i øvrigt fået briller. Det her er det ene par. Jeg synes stadig hun er sød og smuk og dejlig, men man skal altså alligevel lige vænne sig til at se sit barn med briller på.

Og de kæmpestore øjne hun pludselig får.

Jeg har været nervøs for, om hun mon skulle blive drillet med sine briller ovre i fritteren, men det har heldigvis været unødig bekymring indtil videre. Og på den anden side, så er der jo ikke noget, der gør en fredet i folkeskolen. Man kan blive drillet med alt muligt mærkeligt og at blive drillet med sine briller er måske det mindste.

Hønemor er alligevel bekymret....tigermor er på vagt...

søndag den 26. juni 2011

Grafiske smykker fra en tegnenovice

Ja, nu lyder det måske som om jeg vil sætte mit lys under en nydelig skæppe (det er da endnu ikke en antikvarisk vending, vel?), men rent faktisk kan jeg godt føre et tegneredskab på behørig vis.

Men så alligevel.
en slags ps. midt i det hele: Tror Parkinson er ved at hale ind på mig, for jeg får sværere og sværere ved at holde kameraet stille! Blandt andet....

Jeg synes, det er svært, når det er 100% frihånd og der ingen fortrydelsesret er. På den anden side må det vel netop være det, der gør dem heeeelt specielle, bilder jeg mig selv ind.

At ikke to er helt ens.

Dem på billederne herover skal ende ud som ørestickere.

Så går det helt anderledes nemt, når jeg bare tegner af efter en skabelon. Til gengæld er det heller ikke kvart så sjovt at reproducere andres arbejde.
Der er små prikker på Eiffeltårnet rundt i kanten, men de er vist lidt svære at se. Kæderne er lange

Kunne krympeplast mon gå hen at blive en helt ny kreadille? Jeg er i hvert fald bidt!

Knap i

Der krympeplastes stadig herhjemme i stor stil. Både børn og voksen (mig, hvis du sku være i tvivl) tegner, klipper, bager og produktudvikler.

Seneste påfund er en fin, lille knap. Den er cirka på størrelse med en 1krone.

Den kom til som en slags spin-off på nogle øreringe, der ikke helt lykkedes. Måske er den faktisk også fin som ørestikkere? Hmmm, det må jeg vist lige ind at forsøge mig med....

lørdag den 25. juni 2011

Åh, midsommer!

Selvom midsommer vel næppe kan betegnes som en egentlig højtid, så er den i min bog en af de mere særlige begivenheder på året. Altså selve midsommeraftenen, Sankt Hans. Jeg kan tydeligt huske barndommens bålfester i grusgraven i  Kirkeby, hvor jeg voksede op. Sådan en aften, hvor man får lov at drikke en hulens masse sodavand, spise selvbrændte snobrød i lange baner og være længe oppe uden nogen egentlig grund andet end at der er bål og noget med en heks, der skal brændes af og en eller anden man ikke ved, hvem er, siger en masse som de voksne kalder 'båltale'. Når man er barn. Der er altså bare en helt særlig stemning af en uendelig sommer, der kun lige er startet.

Vi har ikke rigtig taget aktivt stilling til, hvordan vi vil give en hyggelig tradition videre til vores egne unger, så det ender altid med at være sådan lidt panik-panik-det-er-Sankt-Hans-hvor-er-der-bål-googl!-googl!googl!!
Men der er bare ikke noget, der virkelig lokker i lokalområdet, når man har børn, der stadig er så små, at det ikke rigtig kan betegnes som tidligt, når bålet tændes 'allerede' klokken 21.


Istedet tog vi sagen i egen hånd, gravede et hul i børnenes have, fyldte det med diverse træ- og greneaffald, hængte et par lanterner op i blommetræet, slog en dej sammen, fandt nogenlunde velegnede pinde til snobrød og marshmallows og vupti! -Vores helt egen fest i haven, hvor ungerne nød at være med til at lave deres helt egen mad.


Selvom ingen af os svang os op til store båltaler og vi aldrig nåede at få lavet en heks eller huskede at få fortalt, hvorfor man egentlig fejrer Sankt Hans, så har jeg lidt på fornemmelsen, at de alligevel fangede den ånd jeg selv mærkede som barn.


Og lige som man troede, at det ikke kunne blive meget hyggeligere, så viste det sig, at det kunne det faktisk alligevel godt. Vores genbo kom nemlig ind og inviterede os på flere marshmallows i en helt særlig udgave med kiks omkring i deres have. Alle mand hoppede over på den anden side af vejen og ungerne fik lov at være læææænge oppe, mens de voksne lukkede øjnene for, at det strengt taget ikke var weekend dagen efter og for mit eget vedkommende kan jeg da sige, at jeg synes, at den der Sort Hvede øl sagtens kunne have fået selskab af et par stykker flere, hvis ikke man skulle op næste dag.

Måske er det noget med at bo i en provins, der gør det. At man ikke sådan lige får snakket så meget med dem, der bor omkring en, som man gør, når man bor i lejlighed og ustandseligt møder hinanden på trappen. Men jeg fatter altså simpelthen ikke, at vi har boet i det her hus i lidt over 4 år og først nu er begyndt at ses på en lidt mere selskabelig facon med sådan et par fantastiske mennesker.

Tænk sig alt det sjov man er gået glip af de sidste par år!

Godt der er længe til man bliver gammel og at der stadig er så mange årtier at tage af, at man kan nå at udvide sin sociale horisont.

torsdag den 23. juni 2011

Tør du?

Måske har du allerede set den, den nye blog af Fantastiske Furhmann , der hedder Alt Om Dig. Annamette er en skøn Spørge-Jørgen og hvis du har lyst, så hop over og læs de spørgsmål hun stiller og ikke mindst de ret fantastiske svar de afstedkommer. Jeg er sikker på, at det bliver en spændende rejse at være med på. Indtil videre har det været både sjovt og også rørende.

Idag spørger hun, hvornår du føler dig mest sexet. Tør du svare på det? Mit svar er ikke så flatterende. 

Til gengæld er det sandt!


onsdag den 22. juni 2011

På forkant med applikationer - hjælp til selvhjælp

Flimrende træer danser for øjnene. Det er nok på sin plads at takke Vores Børn for den fine collage i foråret med Fridas. Så tak!

Og gode ønsker om dejligt vejr, når den skal luftes.

Selvklart.


mandag den 20. juni 2011

To shave or not to shave?

Helt ærligt - hvornår bliver det moderne og sexet på samme måde som (jeg synes at) det er, når mænd har skægstubbe?
Det er jo det rene Sisyfosarbejde!

På linje med at rydde op efter børn....

Det eneste jeg faktisk synes er dumt ved sommer og korte bukser.

fredag den 17. juni 2011

Ah-ah-ah-yeah!

Det har taget lidt overhånd med det her krympeplast. I hvert fald har jeg umådelig svært ved at stoppe igen. Jeg tænker hele tiden i sjove par, så der kan komme noget på både låg og indeni æsken.

Nu kører det på sidste ark og så tror jeg, at jeg skal forsøge mig med den plast fra Creativ Company, som Louise anbefaler.

Mon ikke jeg i tiden indtil det ankommer alligevel får sneget mig ind i Panduro efter et par ark mere? Det ER svært at stoppe igen.....!

torsdag den 16. juni 2011

Nørdefinale

Nu er den lille broche kommet i æske og det er blevet lige så fint som jeg havde forestillet mig.

Det er helt sikkert en vare, der kommer i min nye shop. Den kommer til at ligge på samme domæne som den gamle, så der er ikke så meget nyt i det. Det nye og det gode er, at det koster en sjettedel af, hvad den nuværende gør og at der rent faktisk kommer besked til mig, når der bliver solgt noget. Det er jo ikke meningen, at det er noget man sådan skal begejstres over. Når skidtet virker. Det burde da bare virke, men det gør det altså ikke i min nuværende shop. Mange og lange ih-ha'er!!!

En helt anden ting er, at det snart bliver muligt at købe mine sager hos Stilia. Stilia er både en lille, men meget fin butik på Skibhusvej her i Odense, men de har også en netshop med et udvalg af deres varer. Med fare for at lyde snobbet og at blive misforstået, så synes jeg ofte, at det er svært at finde en fysisk butik at sælge sine varer i, hvor de passer ordentligt ind. Om mine egne varer tænker jeg, at de bedst passer ind i mindre butikker, hvor de ikke kommer til at drukne i mængden af stangvarer. På den anden side kan mindre butikker godt være mindre risikovillige med nye mærker som ingen rigtig kender.
Det er fin balancegang, der for mit vedkommende ofte ender i en masse spekulation om, hvorvidt vi smitter positivt af på hinandens ting.

Oh, den evige angst for ikke at passe ordentligt ind.

Man vil nødig bevæge sig til hverken den ene eller den anden side, men bevæge sig bliver man altså nødt til, hvis man samtidigt også gerne vil skille sig -positivt- ud! Mon ikke der er andre producerende kreative, der kender til den problematik?
Jeg er glad for, at Christine og Tina i Stilia synes vi kan blive et lige så fint team som jeg synes.

onsdag den 15. juni 2011

Flabet?

Hvis man har en partner in crime, der godt kan tåle lidt røg, så kunne man jo i princippet godt stryge afsted med sådan en nål her på reversen.
 Det er i øvrigt ikke mig, men Ronni, der ønskede sig sådan en. Hvad skal mon mene om det....?! Da den var færdig, erklærede han, at mænd ikke kan gå med den slags!

Det synes jeg er noget pjat.

Hvis du også mener, at den slags godt kan gå an i de kredse du færdes i, så læg en kommentar herunder og den lille broche vil ankomme i din post. Jeg har kun den ene, så det er først på tasterne.

En slags uannonceret lyngiveaway!

tirsdag den 14. juni 2011

We prefer the term 'Intellectual Badass'

Citat omdannet til krympeplastsmykke. Der skal nok lidt fantasi til at forestille sig det her, men jeg har en idé, om at den første her skal limes fast på låget af en sort smykkeæske.
Indeni skal der ligge denne broche.

Ha!

Jeg synes selv det er ret morsomt og jeg kender en skøn håndfuld, der i den grad bør have foræret sådan en. I allerbedste og kærligste mening, for jeg synes faktisk, det er en ret stor kompliment at få!

Jeg har lavet mange flere idag og her er et lille udpluk af dem, der er klippet ud og krympet. Her er både til brocher og øreringe. Friends & Family: Bered jer på homemade gifts det næste lange stykke tid! Igen!
Øreringe
Broche, der hviler lidt skævt på sin nål
Inkl. Sofias 'hus, der lidt ligner en sky'

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...