tirsdag den 29. september 2009

Er det fint nok til ebay, er det fint nok til mig

SÅ er det langt om længe og efter mange timers tænders gnidsel (har jeg hørt) lykkes for dem, der laver min shop, at få kortbetaling på min shop. Jeg har valgt PayPal, som du nok kender fra ebay. Simpelt og sikkert - lige noget for et teknikfjols som mig.

Der kommer løbende nyhder i shoppen og jeg annoncerer jo ikke dem alle sammen her. Men de her skal I altså lige se, også selvom I måske ikke har nogen rollinger, der passer i retrosagerne. Både Christina og jeg har haft fat i Elsebeth Gynther og vores fortolkninger ser således ud. Her i blogland eksisterer ingen jante, så jeg tør godt sige, at vi selv er ret tilfredse. (Ps. prøv lige at se Christinas Strawberry Thief libertybøjle - den er sgu da også ret skøn!)

Du kan finde jakkerne lige her - så længe det varer.

mandag den 28. september 2009

Jeg har IKKE født endnu...

...men jeg skal nok sige til, når det sker:)

Når man er stille på bloggen og noget stort er under opsejling, så afføder det som regel en masse mails/sms/opkald.
Og noget stort ER under opsejling! I hvert fald ifølge jordemoderen, der nu vurderer flæskestegen til at veje 3900 gram. Med andre ord: Endnu en kanonkugle!

Jeg har termin på søndag (4.oktober) og Ronni skal på kursus i Ålborg i 14. dage fra d. 20. Altså måtte vi smide medlidenhedskortet på bordet hos jordemoderen. Såååå synd for os - og det synes jeg egentlig det er. Fakkertalt.

Hvis jeg ikke er gået i fødsel helt af mig selv på fredag (2.oktober), så skal jeg ringe og få en tid på mandag (5. oktober) til igangsættelse. Hvor skønt med en sød jordemoder, der med syngende norsk accent sagtens kan sætte sig ind i vores situation.
Jeg tror nu ikke kun det er medlidenhedsfaktoren, der spiller ind, men lige så meget udsigten til at det kan blive en gigantbaby, hvis jeg (gud eller en anden forbyde det!) skulle gå over tid igen!

Indtil Le Grand Finale indtræffer, kan jeg pleje mig selv med kleenex, varme tæpper, uldsokker og min mors hjemmelavede hyldebærsaft.

Skrid sygdom - kom baby!

fredag den 25. september 2009

JUUHUUU - vi vandt!

Da jeg mødte Ronni en majnat i 2003 var det kærlighed ved første blik. Vi flyttede sammen i en lille ussel lejlighed uden bad i svømmehalskvarteret på Frederiksberg efter et halvt år. Og efter at have sat lejleigheden ganske gevaldigt meget i stand. Lejligheden var kun 45 kvadratmeter og kostede ALT for meget.
Efter 8 måneder flyttede vi ind i en dejlig stor og lys lejlighed på den noget mindre attraktive Tagensvej. Og så fik vi gået vores gamle lejekontrakt efter i sømmene, da det viste sig at være besværligt at hive depositummet ud af vores udlejer fra Frederiksberglejligheden. I 8 måneder havde vi betalt 3.50o,- for meget i husleje og vi kontaktede derfor en advokat.
Efter et mmmmmmeeeeeegggggggeeeeeeettt langt forløb med næsten absolut tavshed fra vores tidliger udlejer, har vi idag modtaget et brev med en SKØN sætning i (flere faktisk), men alt det, der står efter 'Thi kendes for ret' er som sød musik i ørerne (eller for øjnene eller hvad det nu hedder, når det er noget man læser). Vi har et tilgodehavende plus procesrenter helt tilbage fra 2004, hvor vi stævnede hende og jeg er så glad for, at det endelig! langt! om! længe! er (næsten) ude af verden.

Min mor har lært mig, at man ikke skal sælge skindet før bjørnen er skudt, men lidt ghostshopping kan man vel altid foretage sig. Jeg vil starte med at være røvfornuftig og ghostshoppe hos byens køreskoler, for jeg synes det vil klæde mig gevaldig godt at føre automobil.
Når jeg så er færdig med dét (altså at være fornuftig), SÅ skal der vist svinges med kortet på den sjove måde - måske som belønning for at få det forjættede lyserøde plast i pungen?

Puh, det er svært at holde hovedet koldt, når der er udsigt til uventede knaster på kontoen!

JUUUUHUUUUU:)))

onsdag den 23. september 2009

Det sku være så sundt med vand

Jeg er bare træt af, at det bliver hængende så længe efter man har indtaget det!

For en hel time siden tog jeg min forlovelses/vielsesring af (Ronni købte ikke den der med, at man skulle ha en ny til vielsen. Damn!) og tog den over på lillefingeren. Og der er sgu stadig mærke efter, hvor den har siddet!!! Og så er billedet endda lidt flatterende, for man kan ikke se, hvor hvid jeg er om leddene pga. alt det satans vand.
Jeg kan ikke holde fast på små ting som nåle, strikkepinde og den slags og er i det hele taget pænt klodset med hænderne. Føler mig som Gulliver i Lilleputland.

Jeg har store hænder i forvejen, men nu er det jo næsten nået til et skræmmende stadie.

Og her kommer erfaringen ridende ind som den barmhjertige samaritan. Jeg VED nemlig, at efter fødslen forsvinder det igen i løbet af de første par dage. Det eneste man skal foretage sig er (og pardin my french her), at svede som et svin og pisse som en hest. Kan jeg vist godt finde ud af uden de store anstrengelser....

Nu vil jeg indtage lidt vanddrivende i form af spicy chocolate fra Kusmi...

tirsdag den 22. september 2009

Taknemmelighed

Jeg ligger fuldstændig underdrejet af en grim og ucharmerende snottet forkølelse. På sådan en dag kan man da kun blive glad og taknemmelig for
-at min søde nabo har plukket en hel pose lækre pærer og sendt sin kone ind med dem. Grønne og sprøde, uhmmmmm
-at disse smukke kreationer (blandt mange andre) snart kommer til salg i min shop. Find den dejlige og farverige dame bag lige her.
-at jeg ikke er gået i fødsel. Kan slet ikke overskue kombinationen gispescenarier og snottet snude.

Det eneste jeg kan ønske mig af resten af dagen er meget beskedent: Jeg vil gerne blive ekspresrask og SÅ gå i fødsel. Det er da vel ikke for meget forlangt?

søndag den 20. september 2009

Det startede en torsdag middag..

...med et enkelt dynebetræk og nu er jeg afhængig!
Jeg har et efterhånden velvoksent lager af stof og særligt mine retro og mine Liberty har jeg svært ved at bruge. Det er ikke fordi de ikke er lækre og jeg ikke kan finde på noget med dem - tværtimod. Jeg synes nemlig, at de er så lækre, at jeg har svært ved at få mig selv til at klippe i dem. Men som med babusjkaerne, så tænkte jeg, at det jo ikke kunne blive ved med at gå på den måde. Jeg ville ende som hende den mærkelige dame i det røde hus, der har isoleret alle rum med stoffer. Måske ikke det værste scenarie, hvis man er tekstiljunkie....men af hensyn til mit ægteskab og øvrige mentale sundhedstilstand er det nok bedst at holde det på det yderst fornuftige leje det ligger på nu.

Men altså - i torsdags havde jeg en fantastisk hyggelig dag sammen med Christina og hendes skønne datter Ida. Jeg ville sy et dynebetræk af nogle af retrostofferne, for jeg er nemlig så glad for det ene jeg har fået lavet til Ella og tænkte andre også skulle have fornøjelsen af 'pre-loved facbrics'.
(Jep, det er min mave og mine tæer. Hvis jeg ellers ku nå dem, så skulle jeg gøre noget ved den neglelak..)
Jeg udvalgte stofferne og så snart de var lagt op, lagde Christina billet ind på det. Og tak for det, i øvrigt:)
Jeg fik blod på tanden og kom først i seng kl 01 igår, fordi jeg liiiiiiige skulle sætte bare et enkelt sæt mere sammen. Her er de to jeg foreløbig har fået syet sammen på forsiden.De skal have en bagside på i ensfarvet bomuld og så skal der sys en retropude til dem også. Jeg har syv mere halvklar (lagt op så jeg er tilfreds, men ikke syet sammen) og jeg er gået på jagt efter flere 'nye' retrostoffer. Jeg får åbenbart panikangst ved tanken om, at der skulle blive lidt luft på hylderne...
Gad vide, hvornår jeg kan komme i seng i aften?

fredag den 18. september 2009

En gammel nyhed

For 70 år siden (mindst) syede jeg babusjkaer af mine stofrester, stoppede dem ud med fiberfyld og lavendel. Så fangede noget andet pludseligt min interesse og de rare og bløde dukker fik lov at stå på hylden uden at få de sidste sting i måsen. Men nu ska det fandme være løgn! De har fået sammenlagt 47 sting og er nu udskrevet og klar til at finde et nyt hjem.
De er bløde at kramme, dufter dejligt af lavendel (der skulle virke beroligende - ander ikke om det passer. Virker ikke på mig, i hvert fald) og der er masser af gode farver at kigge på i en skønsom blanding af amerikanske stoffer, mine retroskatte, lidt nyt og lidt Liberty.

De er ca. 25. cm høje.

Dengang kostede de en hundredekronesseddel. Nu kan de stikke afsted for 40,-
Var det noget?
De kommer ikke i shoppen, så hvis du skal have en, så send mig i stedet en mail.

BABUSJKA #1
BABUSJKA #2
BABUSJKA # 3

onsdag den 16. september 2009

Som søstre vi dele-

-Alle får det hele! Det lyder måske som en umulighed, men i blogland kan alt lade sig gøre.

Noget af det jeg holder allermest af ved at blogge, er det sammenhold, den søstersolidaritet og den opbakning, der altid er her. Og dét til trods for, at de færreste af os har set hinanden i øjnene IRL. Her betyder det intet og alle giver af sig selv uden at forlange noget til gengæld.

Jeg vil gerne dele nogle af mine links til lækre stofbutikker og derfor har jeg oprettet en linkliste i højre side, så alle med hang til skønne metervarer og andet guf i dén afdeling kan inspireres til nye projekter. Der er selvfølgelig MAAAAANGE flere skønne butikker - jeg har kun medtaget et lille udvalg.

Vil du også dele ud? Så skriv dit yndlingslink i kommentarfeltet og gør flere medbloggere glade:)

tirsdag den 15. september 2009

Første forsøg

Jeg har afprøvet et mønster fra Stof & Stil. For første gang siden jeg gik i 6. klasse og syede et par 'Beatlesbukser'!! Det er vel kun rimeligt, når jeg nu er ansat der.

Jeg er egentlig ret godt tilfreds med resultatet. I det mindste så længe tunikaen hænger på bøjlen, for så snart den kommer på, så synes jeg altså der går fuldstændig telt i den. Ved godt jeg er gravid og det nok ikke gør det bedre. Men alligevel!(Jazzhænderne er for at berolige fotografen om, at jeg redigerer i billederne og ingen ledninger eller rod vil optræde på det færdige billede....jaja)
Så nu har jeg solgt den til en sød pige, der ser meget bedre ud i den.

Jeg har brugt mønsteret i str 40 pga mine skuldre, men den næste jeg skal sy - for jeg har ikke opgivet den endnu! - skal helt sikkert være i en str 38.
Jeg har kun ændret meget lidt på det:
-Istedet for de åbne læg, der er på det oprindelige mønster ved bærestykket, har jeg i stedet syet et koralfarvet bånd over kanten af læggene.
-Jeg har syet et wienerlæg i stedet for det brede åbne læg bagpå og sat en koral tittekant ind.
-Gad ikke lave alle de små læg på ballonærmerne 2 gange (både foroven og forneden ved 'ballonen'), så jeg har bare trukket elastik i en løbegang forneden på ærmet.
-Alle steder jeg har kunnet slippe afsted med det har jeg syet koral pyntesømme.

Alle stoffer er fra Stof & Stil. Mønsteret hedder 'Kjole- 23026'.

Jeg plejer jo ellers kun at vise eget design frem, men måske kan dette tjene til inspiration? Må jeg anbefale en størrelse mindre, end du normalt bruger.

mandag den 14. september 2009

Give away JUUUHUUUU

Hvis der er noget, der kan få folk til tasterne og give et mylder af liv på bloggen, så plejer det at være en give away. Denne gang er det ikke min, men jeg vil fandenfisefløjteme gerne vinde!

Hvis du har lyst til at lege med, så spring straks over til Christina aka. Rappedikke og deltag i løjerne.

Christina fejrer, at hun er blevet momsregistreret og at man foreløbig kan finde lidt af hendes skønne sager til salg her.

Du kan bl.a. vinde denne smukke tevarmer. Hvis ikke jeg altså stikker af med den;) Der er også søde æggevarmere i puljen, men min computer driller, så du må selv springe afsted for at se dem.

Små fødder i hjemmet

Nej, vi har ikke selv fået flere af den slags endnu, men når de kommer skal de lunes med hjemmestrik.

Jeg har strikket små sokker i blommefarvet uld og pyntet med et virkelig smalt stykke Liberty jeg havde tilovers fra et andet projekt, som jeg gerne vil fortælle mere om senere. Senere som i en anden dag.
Men jeg har det altså svært med at smide de smukke stoffer ud og se nu bare, hvordan sådan en mikrostump alligevel kunne bruges til noget. Båndet er den grønne 'Mabelle' som er et af mine mange yndlingsprint.

Og så er de jo bare så SMÅÅÅÅÅÅ:) nååårrh, hva?

søndag den 13. september 2009

Og idag....

...ser jeg så sådan her ud. Jeg er i uge 38, der er gået 259 dage med baby i maven og der er åbenbart 21 dage tilbage at vente i.
Jeg har ikke taget så meget på som de andre gange. Har jeg slet ikke haft tid til! Første gang tog jeg 18 kg på, anden gang 16 og denne gang har jeg kun sneget mig op på 13 ekstra. Jeg ved godt, at der er KÆMPEforskel på, hvor meget man tager på, men jeg synes altså nærmest det er lidt lidt denne gang. Jeg er dog ikke bekymret, for lille Frida har det godt og så er alt jo fint:) De andre gange har jeg haft meget vand i kroppen igennem det meste af graviditeten. Det er heldigvis først kommet nu.
Jeg har også været forskånet for at få ekstra strækmærker lagt til de eksisterende denne gang. Nu skal man selvfølgelig ikke blive overmodig. De kan jo stadig nå at komme springende og gøre mit maveskind endnu mere slapt og slattent bagefter. Det er absolut den kropslige forandring jeg har brudt mig mindst om de andre gange. Første gang havde jeg decideret lede ved at vaske mig på maven, fordi den bare var så......død i det. Og stor. Og altså slatten. Når man som jeg har strækmærker omme fra ryggen og hele vejen om på maven fra skamben til 10 cm over navlen, så må man vel bare indse, at slaget er tabt på forhånd. Suk! Uanset, hvor slank jeg har nået at blive, så har min mave hængt som sådan et lille eksotisk gardin midt på kroppen.
Jeg vil derfor skynde mig at rånyde de sidste par uger, hvor jeg passer mit skind perfekt:)

Og ps. Det er sgu da heldigt man kan sy, hva? Så man bare kan sætte sig og sy nogle fine bukser. Alternativt binde en elastik rundt om knappen!

lørdag den 12. september 2009

For 2½ måned siden...

...var jeg sådan en 'lille' splint her.
Idag er jeg dobbelt så stor på alle ender og kanter på nær i højden.
Jeg var hos jordemoder i torsdags og flæskestegen er vurderet til at veje 3100 gram. Hun står også fast med hovedet. Og så var jeg jo rigtig glad, for jeg tænkte, at det måtte være et tegn på, at jeg skal føde her en af de nærmeste dage. Jeg har nemlig læst i min lille graviditetsbog, at hovedet først står fast på flergangsfødende lige op til fødslen. Nå, men så testede jeg min teori på en mor til 3. Hun fortalte mig, at kun hendes sidstfødte har stået fast med hovedet og så gik hun endda 11 dage over tiden. Hrmpf! Man kan da heller ikke regne med noget.

Men jeg tør altså ikke være længe oppe om aftenen mere til trods for at jeg er en ægte natteravn, for tænk sig, hvis jeg nu får veer først på natten!!! Så er jeg jo træt!!!! Jeg ønsker, håber og forestiller mig, at jeg skal føde HELT udhvilet (så meget man nu kan være dét med to små natlige gæster i sengen). Jeg håber ikke det er alt for utopiske ønsker....
Jeg er ikke angst for at føde, men det der med at det skal gøre så jävla ondt og at jeg skal forholde mig til det kommer unægteligt nærmere og nærmere. Jeg har slet ikke nået at overveje, hvilken narko jeg skal bedøve mig i denne gang. Første gang fik jeg morfin og lattergas, anden gang nåede jeg ikke engang at overveje noget som helst, før kanonkuglen Ella på 4360 gram kom farende ud i verden.

Første fødsel tog ca 6 timer, anden fødsel tog ca 3 timer. Måske skal jeg bare være glad, hvis jeg når forbi elevatoren op til fødegangen?

fredag den 11. september 2009

Skal du have lunet ørerne?

Jeg er i gang med et større projekt som får mig til at boble af begejstring! Lad mig fortælle lidt mere om det:

Først lidt baggrundshistorie. I 2007 startede jeg med at blogge. Til at starte med var det vist kun mig selv og måske min mor og en enkelt vildfaren eller tre, der læste med. Jeg ved det ikke, for dengang havde jeg ingen statistikmålere af nogen som helst art på. Jeg kunne ikke finde de danske blogs, selvom jeg var stensikker på de fandtes. Og halleluja! Pludselig en dag fandt jeg dem og en helt ny verden åbnede sig for mig. Her er jo opskrifter på alverdens ting og sager, der kan laves både i køkken og systue, i haven og i værkstedet. Her er plads til alt og alle - mangfoldigheden vil ingen ende tage! Det er sgu da lige til at elske!

Jeg læser mange flere blogs, end dem jeg linker til herude i højre side og de fleste af dem er skrevet af kreative kvinder. Jeg er blæst baglæns af beundring over alle de smukke ting og sager, der fremstilles med største omhu og kærlighed og vises frem og kommenteres i et søstersolidarisk univers.

Virtuelle venskaber opstår og jeg har været så velsignet heldig at møde nogle af de skønne damer i virkeligheden også. En af dem er Trine og da vi mødtes sagde hun noget i retning af: 'Ville det ikke være skægt, hvis en masse kreabloggere kunne mødes til en slags marked og man kunne se og købe alle hinandens ting?'
Vi snakkede ikke så meget mere om det da, men siden har idéen spøgt i mit hoved. Så nu er jeg simpelthen gået på jagt! Jeg har jo nemlig en slags markedsplads i form af min shop og jeg er selv ret vild med idéen om, at man ikke bare køber en smuk håndlavet ting, men at man har mulighed for at læse mere om mennesket bag ved at besøge personens blog. Pludselig får ens seneste køb meget mere glans over sig. Det er IKKE masseproduceret og IKKE produceret af underbetalte børn (!) i et land langt, langt væk. Det er håndlavet og det er fremstillet under ordentlige forhold. Hvis vi altså fraregner afkom og ægtefæller, der forstyrrer:)

Jeg er SÅ glad og meget beæret over, at Trine, Christina og Sarah allerede leger med og sælger deres fantastiske kreationer i Karlssons Kludeskab. Og jeg er lykkelig over, at endnu flere er på vej. Jeg er klar over, at jeg kun kender til en brøkdel af alle de fantastiske og kreative bloggere, der findes derude, men jeg leder højt og lavt og det er bestemt en rendyrket fornøjelse:)

Jeg håber du har lyst til kigge forbi og se hvad der glider af pindene fra Kok & Co, flyder igennem maskinerne fra Rappedikke og hvad der er den seneste nye hæklede stribe fra Dandylion.

Jeg håber også, at jeg i nærmeste fremtid kan have fornøjelsen af at præsentere endnu flere talentfulde bloggere.

Måske kender du en blog jeg ikke selv har opdaget endnu?

Og det der med de lune ører i titlen henviser til de smukt udførte hjelme jeg netop idag har fået lov at sælge for Christina. Og nej, du kan ikke købe den dejlige marcipangris på billedet - det er kun hjelmene, der er til salg! Den blå findes der kun 1 af i str 3 mdr., 6 mdr og str 1 år. Skal du ha´sådan en, så skal du skynde dig herhen!

torsdag den 10. september 2009

Er Liberty lækkert eller hvad?

Jeg har fået en mail fra Tina, der spørger, om Liberty nu også virkelig er så lækkert som rygtet siger. Er der sammenhæng mellem pris og kvaliteten og designet? Er det kun designet man betaler for?

Gæt selv, hvad jeg har svaret:) Men altså - for at det ikke skal virke som om jeg får procenter hos Liberty, fordi jeg udelukkende omtaler dem i positive vendinger (gid det var så vel!), så ville det være rigtig dejligt, hvis du vil skrive om dine erfaringer med Libertyprint her.

I øvrigt købes de allerbilligst her.

Tusind tak!

:)

mandag den 7. september 2009

Hvor gammel bor jeg til fornavn?

Alle mine tanker drejer sig i disse dage om den lille fede flæskesteg vi snart skal hilse på, så jeg er -om muligt- endnu mere distræt og glemsom end jeg plejer at være. Jeg har således lige opdaget, at jeg den 2. september har lovet -10% på alt i min shop resten af august! Wauw! Sikken et tilbud! Skynd dig baglæns! Der skulle selvfølgelig stå september. Det er nu rettet.
Jeg arbejder desuden på at få kortbetaling i shoppen inden for nærmeste fremtid. Eller - det har jeg selvfølgelig nogen til. Med min tekniske 'snilde' ville det aldrig kunne lade sig gøre. Men det er åbenbart nemmere sagt end gjort. Kan de jo sagtens bilde mig ind. Jeg tror på alt og forsøger at nikke og ryste på hovedet på de rette tidspunkter.

Det store plus ved min nuværende mentale tilstand er, at Ronni ikke vil opdage det, hvis det i virkeligheden er galopperende demens. Det er absolut galgenhumor og han synes bestemt ikke det er morsomt. Jeg er højdisponeret for demens og nu vi er igang, så lurer Parkinsons også i horisonten.

Nå, det var jo slet ikke det jeg ville sige - men det ville tasterne åbenbart. Jeg ville bare lige sikre mig, at ingen tror jeg er gået helt fra forstanden endnu. Jeg har bare fået præ-ammehjerne og der er ingen udsigter til, at det er i aftag lige foreløbig.

Undskyld på forhånd.

Macramé

Kan du huske teknikken fra børnehaven, når man knyttede løs op til jul, så hele familien kunne få nøgleringe med knyttede snore? Alternativt et askebæger i dekorationsler, uagtet om modtageren var ryger eller ej...

Man er vel sjældent den første med noget nyt og her er jeg stensikkert nummer 3 milliard, der knytter, men derfor skal I da stadig have mit macramé at se.
Jeg forsøger hele tiden at finde anvendelse for de libertykugler, der bare popper ud af det blå her konstant. Og efter at have set Trines fine knapper tænkte jeg: 'Ja, selvfølgelig! Knapper!' Så nu har jeg knyttet armbånd og brugt kuglerne som lukkeknap. Og hey, de fungerer da ret godt! De øverste er knyttet i satin, som er nemt at hæfte ender på, da man bare kan bruge en lighter og smelte snorens ender. Det nederste er knyttet i vokset bomuldssnor og det kræver lim til afslutning. Fint nok, men ikke helt så fikst og hurtigt.
Har du glemt teknikken, så skal jeg nok lave en tutorial på macramé, men tiden idag tillader det ikke.

Og nu jeg er igang med at tale om Trine og hendes knapper, så skal du jo vide, at hun hækler til min lille biks, så hvis du er forelsket i det underskønne håndarbejde, der flyder fra hendes hæklenål, så kan du jo smutte forbi Kok&Co. Jeg har fået 2 bluseveste mere, men min computer driller mig med billeder, så de er ikke kommet på endnu. Men de er LÆKRE!

søndag den 6. september 2009

Virkeligheden kalder Lis!

Selvom mion dag startede fantastisk (dejlig veninde ankom kl 9 med morgenmad og barn), så slog virkeligheden mig midt i panden med sin kæmpehammer kl 13, da de daffede hjem igen: Alene med 2 børn og masser af hverdag (selvom det er søndag) at tage sig af. Vasketøj (4 maskiner), indkøb(i cykeltrailer), madlavning(heldigvis så lækker ret, at det næsten ikke tæller med her), generel oprydning efter afkommet og rengøring. Om 10 min kommer Ronni ind af døren og vi skal spise og han skal putte. Særligt det sidste er jeg glad for, for jeg trænger bare til at ligge helt fladt ned og læse om vampyrer!

Jeg skal ikke klage - det ville være dumt, når der snart er en unge mere at servicere - men jeg kunne nu godt se mig selv ligge og lytte til new age musik, mens jeg får fodmassage eller næ! det skal sgu være full body massssssssagggggge!

Kender du ikke det? Følelsen af at man ville egne sig gevaldig godt til at være stenrig og have nogen til at lave alt det kedelige, så man selv kunne hygge?

Jeg er vist stadig lidt ferieramt....

fredag den 4. september 2009

Efterår part I

Skal da ellers lige love for, at man er vendt hjem til et land med 4 årstider! Har netop afleveret mine unger i vuggestue/børnehave i stiv modvind og skoma'rdrengeregnvejr! Øv! Det skal måske lige nævnes, at jeg er cyklist. Jeg prøvede ellers at overtale Ronni til at stå op og køre os, men han ville hellere sove. Nuvel - det kan man jo ikkesådan rigtig fortænke ham i. Ville jeg da også hellere.....

Men alt det rusk og regn fører jo også noget godt med sig. Nemlig trangen til indendørs hygge med god te og ild i brændeovnen. De næste par måneder er jo også smukke med deres fascinerende farveskift fra frisk og klar grøn verden til orange, rustrød og varm brun. Det er jo heller ikke så skidt endda:)

Jeg har taget lidt forskud på sæsonen og syet en nederdel i farver, der matcher den kommende tid. Den er syet i etager i 3 forskellige prints. Du kan finde den lige her i min shop. Har du ikke allerede været forbi i denne måned, så ved du jo slet ikke, at jeg har 10% på hele molevitten. Nu ved du det. Rabatten fratrækkes manuelt, så du skal vente på en 'go!-mail' fra mig, før du betaler:)

Ha' en dejlig efterårsdag!

onsdag den 2. september 2009

yoyomaker - køb den lige her!

Det ser ud til at Libertykuglefeberen eller i hvert fald kuglefeberen har spredt sig i blogland. Jeg har fået en del mail om, hvor den dims man bruger til at lave dem med kan købes. Og det kan den lige her! Du kan selvfølgelig også købe den i stof og stils fysiske butikker. Man kan godt lave dem uden, men det her går hurtigere.
Du kan også se, hvad den oprindeligt skal bruges til på linket. De der yo yoer på tasken er jo også vældig fine. De kan også bruges på en hørbøjle som du kan se her.Hvis du vil lave yoyoer (eller rosetter, som jeg kalder dem), så følger der en vejledning med i pakken. Vil du lave kugler, så kan du se og læse min vejledning til dem lige her

Og se lige den smukke vest Trine har hæklet og hvor hun har brugt små køkkenternede kugler som knapper. SÅ fin en idé!

God fornøjelse!

Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...