søndag den 19. april 2009

Ud i virkeligheden

Så har jeg jo søgt et job. Og fået det. Og jeg er sådan set også startet. Jeg er nemlig blevet weekendklipper. Fornem titel....
Bare rolig, det er ikke en fuldtidsstilling, blot 8 timer om ugen. Maks. Så jeg er ikke eks-kludeskab, overhovedet ikke. Men så vidunderligt mit eget selskab end er, så var jeg altså ved at få lidt pip af at grine af mine egne vitser og underholde sagesløse kunder med dem lang i umanerligt lang tid. Jeg trængte til at få opfyldt et socialt behov og maks 8 timer i en stofbutik er altså en lille bid af himlen for mig.
Jeg fik jobbet i den uge, der fulgte efter den trælse uge jeg skrev om sidst (for hundrede lysår siden). Og i samme uge fik Ronni at vide, at han havde bestået alle prøver og optagelseskrav i øvrigt med bravour til paramedicineruddannelsen. Jeg er selvfølgelig lykkelig over at få løn for at rode med endnu flere tekstiler end mit eget lager kan byde på, men det kan vel næppe påstås at være helt så samfundsnyttigt som medicin&behandling på hjul. Jeg er glad alligevel:)

Jeg havde egentlig lagt en ret fast strategi for, hvordan jeg syntes jobsamtalen skulle forløbe: Først skulle jeg overbevise min kommende chef om, at hun ikke ville kunne undvære mig. Overhovedet. Til allersidst ville jeg så fortælle, at jeg p.s. er gravid og har termin 4. oktober. Men det spolerede hun helt og aldeles ved at række en ansættelseskontrakt over bordet 3 ½ minut inde i samtalen. Så måtte jeg jo fortælle det med det samme. Og reaktionen var et stort smil og et 'TILLYKKE!'. Jamen, altså. Dér vil man da rigtig gerne arbejde, ikke:)

Men alt er jo ikke stofglamour. Lidt brok skal der jo til. Eller. Men jeg synes jeg er hårdt ramt i den afdeling og så må man gerne. Ik'? Min computer har nemlig haft så meget virus, at jeg ikke engang har kunnet åbne den. Mit digitalkamera virker ikke. Mest fordi jeg ikke kan finde opladeren. Tror desværre den ligger i Lalandia:(

Men hey - det er forår og 50 % af det hele virker igen. Så jeg er glad igen. Mangler nu kun at kunne logge på netbank og Trendsales for at min lykke er gjort.
Plus et nyt kamera.

Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...