tirsdag den 30. december 2008

Nu på 'engelsk'

Aaaaaahahhahahahaaaahahaha. Jeg har SÅ dårlig humor og undskylder på forhånd for at trætte jer med den. Jeg har lavet lidt om på layoutet på bloggen (som du måske har bemærket, no?) og i samme åndedræt tilføjet en oversættelsesgadget. Nu kan man altså læse Karlssons Kludeskab på flere sprog. Eller Karl's Cloth Foldaway om man vil. Jeg ved det er dumt, men nu har jeg bare lige læst lidt dernedad og kunnet konstatere, at det da ikke ligefrem er engelsk på højt niveau. Og grint. Og så fneset lidt. Og grint igen. Nå, men nu lader jeg den stå lidt (sagde hun også i går), for måske er der en enkelt eller to ikke-dansklæsende, der forvilder sig herind og så skal de da også lige have en chance for at se mit crap oversat til en dårlig udgave af deres sprog. Jeg selv er nok den eneste, der vinder ved det her, fordi jeg synes det er dumsjovt. Undskyld. Også for den dårlige onkelhumor. Der bliver ikke mere af den slags idiotiske indlæg i år.

lørdag den 27. december 2008

Happy New Year! Med gave på!

Så fik jeg lige en julegave mere med posten idag. Eller. Det er jo ikke rigtig en julegave, men det føles sådan, for jeg får lov til at røre ved det. Og sy i det. Og i det hele taget bae kigge på det, når det ligger her i min systue og pynter på hylden. Og på et par bukser til Sofia jeg har syet af en gammel rest sort/hvid bomuld. Kan man andet end blive forelsket i disse skønheder?

Dette 'Fairy Flowers' kommer til at pynte på et par unika bukser i str 104 i samme stof som disse og også med et lille guldtryk. De kommer i shoppen, når jeg får den og kan lægge varer ind. Glæder du dig ikke også? Tænkte jeg nok. Printet er 'seasonal', hvilket vil sige, at det bliver trykt i begrænsede mængder og kun en gang. Når det er solgt kommer det ikke igen. På et tidspunkt bliver det altså en sjælden vare. Det er nu ikke værd at vente på, synes jeg. Lidt lissom at vente på, at en vin skal blive bedre....
Sarah's secret garden. Som skabt til sommertøj og fine detaljer.Dette hindbærfarvede er kanten på de bukser jeg har syet til Sofia. Printet hedder 'Thorpe'.Hov! Så røg der lige en 'Mabelle' mere med. Det print er jeg blevet helt tosset med. Nu har jeg det i grøn, lilla og denne pink udgave.En klassisk paisley.Og 'Capel'. I hindbærfarve. Uhm.'Strawberry Patch' med dyb, dyb, dyb lilla bund.Tja, det her ved jeg ikke, hvad hedder, men er det ikke skønt med blomster, hjerter, fugle og endda en enkelt Dalarhest:) Dette er også et seasonal print.Hmmm, endnu et med ukendt navn. Gør det dog ikke mindre skønt. Jeg ved faktisk ikke, hvordan printene får deres navne, og om det bare er min leverandør, der ikke har navne på dem alle??
Og her kommer så den lille giveaway ind i billedet:

Jeg går selv med hårbøjle stort set hver eneste dag og mange af dem er beklædt med Libertyprints. Jeg er selv så glad for dem, at jeg gerne vil dele lidt ud af dem, så læg en hilsen på dette indlæg inden året er omme og så trækker jeg 3 navne ud. De heldige vindere får en Libertybeklædt hårbøjle på ca. 3 cm i bredden med stof efter eget valg. Hårbøjlerne er så fleksible i størrelsen, at de passer både voksne og børn. Sofia har en på her og jeg havde en på juleaften du må se - i øvrigt også et seasonal print. Ikke en frisure, der vinder konkurrencer, men det er også kun for at vise et eksempel, at jeg sådan eksponerer mig her med mine skandinaviske lokker.


Finder du Libertystoffer i andre prints i nogle af mine andre indlæg, så kan du selvfølgelig sagtens få den i et andet print. Du bestemmer:)

mandag den 22. december 2008

Den sidste salve

Var det nu også så skideklogt at lade min eight hour krukke stå frit fremme på spisebordet i Sofias varetægt, mens jeg puttede Ella i barnevognen. Næh, det var nok en rigtig dum-i-roen ting. Men så kan jeg lære det! Sofia kiggede op på mig og sagde: Jamen, mor! Mine læber var så sprukne! Og tilsyneladende havde væggen det på samme måde.... Og man skal vel ikke negligere barnets gør-det-selvevner. Eller hvad?
Krukken var næsten ny før putning....

fredag den 19. december 2008

AAAAHHHH, julefred!

Så kom den endelig, den juleferie. Jeg er HELT flad! Jeg har syet så jeg har fået blodsmag i munden. Nu skal jeg ha mig en ordentlig balje rødvin/portvin/whisky/hvasomhelst og smække mine knystrede fødder op i sofaen. Og strikke. For man har vel aldrig helt fri, vel?

Jeg skrev tidligere idag, at du skulle tage at google blog giveaway og se, hvad der dukker op. Og sørme om jeg så ikke selv lige for 5 minutter siden har fundet ud af, at jeg har vundet!! Jeg følger Hertzenarts Journal og hvis du ikke allerede har været forbi, så skynd dig lige og kig. Friederike! og Sandra laver de skønneste vikingsager. Jeg er stensikker på, at jeg på et tidspunkt bliver den lykkelig ejer af en af deres vildt fede heste/viking/vikingskibspuder. Jeg tror mest på, at det er Sandra, der laver de skønne sager, men Friederike! (det hedder den!) er utvivlsomt et dejligt musefår. Nå, men jeg kan altså ikke finde ud af, om jeg skal vælge en hestemobile eller de fine vikingkort, for man må selv vælge:-) Hmmmm, hvad synes du?

Jeg føler mig altså helt urimeligt heldig lige for tiden. Det er total Fætter Højben. Det er kun anden gang jeg deltager i giveaways og jeg har vundet begge gange. Sgu! Altså - hvor heldig har man lov at være?! Det er ikke blær, jeg fatter det bare ikke selv.

Og nu jeg er igang med at guide dig rundt på nogle af mine yndlingsblogs ( dem i siden er kun et udvalg, men det er dem jeg læser fast og trofast), så synes jeg også lige du skal se
Disse 3 kigger jeg også tit med på. Der er virkelig et hav derude og det er sjovt bare at lade sig føre fra den ene blog til den anden.

Hvis ikke jeg selv var så nysgerrig, havde jeg aldrig fundet appelsinpigens blog. Og havde jeg ikke fundet hende, så var jeg heller aldrig stødt på Lillemors spydige broderier, og så var dette billede gået en røvkedelig død i møde. I stedet skal Lillemor nu spice det op med en lille syrlig, men børnevenlig;-) linje eller to. Og mon ikke jeg glæder mig til vores lille skægge samarbejde - jo for dælen.

Billedet er i øvrigt et par strygeengle på smal mælkedrengestrib og resterne af (vist nok) min oldemors mørnede vasketøjspose.
Og igen takket være turbanindehaveren, så kom jeg i kontakt med Julie og nu skal lille Agnes ikke længere have ondt i øjnene af sin hysserøde sengerand, for den har jeg syet en skjuler til. Og nej, det var ikke så let som det lige lyder og nej igen. Den kommer heller ikke i produktion.
Well, that's it, folks.
Druere kalder.

Næææh, ser man det;-)

Okay, jeg ligger fuldstændig i vandret stilling her, for jeg skal have alle ordrer ud af huset idag og begge mine unger har feber samtidig skal jeg tale med en masse mennesker på mail. Og så ville jeg da lige dele lidt af min kommunikation med jer her. Jeg har ikke fortalt jer det her endnu, men det er simoekthen fordi mit hovede snurrer så hurtigt rundt på skuldrene, at jeg ikke har kunnet samle mig om noget som helst andet end min symaskine.

Men altså tjek lige det her link ud:) Jeg ville bare lige lave et hurtigt blærerøvsindlæg, så længe forsiden hos Milledille ser SÅ lækker ud...;-)

A Dieu! Jeg håber vi 'ses' snart. Jeg holder juleferie fra idag kl 17 nul dut og så skal der dælme hygges og det bliver også her på bloggen. Hold øje i juledagene, for jeg har en blog giveaway mere coming up! Prøv i øvrigt at google blog giveaway - måske ligger der noget og venter på dig derude. Og hvem vil ikke gerne vide en lille håndlavet sag?

Nå, nu er det med alvor på, farvel!

mandag den 15. december 2008

Overskudsjul

På Trendsales fandt jeg søde Tines annonce med en rigtig flot nederdel og Tine skriver om den i sin annonce:

HJÆLP MIG MED AT HJÆLPE
Julen er hjerternes fest......og børnenes fest!Men ikke alle familier her økonomi til at holde jul og give deres børn gaver......Pludselig fik jeg den tanke, hvordan kan jeg bedst hjælpe?Og hertil kom den lidt skøre ide med at lave en hjerte-nederdel, som jeg ønsker skal gå til bud med 0 kr som startpris. ALLE pengene som kommer ind for den, går til Julesagen.dk...........For ikke at begrænse den til en str, har jeg valgt at alle kan byde uanset str, og så syer jeg en til 'vinderen' i lige den str, som ønskes..Så hvis du har lyst til at hjælpe mig med at hjælpe familier som ikke har nok til at kunne give deres børn en 'rigtig' jul, og kan lide nederdelen, så er jeg meget taknemmelig for hver en krone, som jeg kan få ind. Og husk: enhver krone tæller:=)Om nederdelen kan jeg fortælle at den er næsten rundskåret. Syet i sort/grå denim, har lilla strib rib foroven og rød kant forneden. Hele vejen rundt har jeg hæklet hjerter o forskellige farver, og syet nederdelen således at man kan vende den den vej, som man synes passer bedst med farverne i hjerterne.....Knus og rigtig glædelig jul til jer alle!!!!Tine

Jeg har spurgt Tine, om jeg må låne hendes billeder, så jeg kan vise dig den der, men indtil hun kommer online og forhåbentlig giver mig lov, må du selv fise ind og se den her.

Jeg håber du kan hjælpe Tine med hendes gode ærinde:-) Og nu du er der, så se da lige alle de andre skønne sager hun har kreeret. Hun er drøndygtig!
UPDATE!
Så fik jeg fat i Tine og nu kan du se, hvad jeg ville vise dig. Off you go!

søndag den 14. december 2008

Pynt på toppen....?

Okay, det her er plat. Så er du advaret og kan bare stoppe her, hvis du foretrækker seriøse og mere børnevenlige indlæg.

Men altså. På Facebook er der den her reklame, som fanger mit øje, hver gang den popper op. Og ja, det skyldes måske min veludviklede sans for plat humor. Men helt ærligt - man skulle nok have haft lidt flere ind over denne kampagne, inden man lavede den på dansk. Hvem vil pyntes med en p*k på toppen??
(Og det er ikke fordi jeg er så bornert, at jeg ikke tør skrive ordet rigtigt, men gider ikke have dette indlæg til at poppe op, når nogen søger på ordet og mener det.)
Jeg er særlig vild med denne overskrift: 'Toppik skjuler dit hårtab'. Eller andre skavanker, I might add....
Og så minder det mig også lige om en artikel jeg engang læste om produktnavne gone wrong. Jeg husker ikke, hvilket bryggeri, der forsøgte sig med at lancere nogle krydrede nødder, der skulle få forbrugeren til at tænke: 'Uhm! Disse nødder vil da lige passe til min cocktail og ikke blot min øl'. Måske har du allerede gætte, hvor det bærer hen...Cocknuts! Come on! Det går bare ikke....
Det var så dagens platte intermezzo...
Håber du nyder resten af din adventssøndag.

fredag den 12. december 2008

Gevinsten

Nu har Mathilde fortalt mig, at gevinsten er ankommet sikkert til hendes farveglade hjem. Og sikken et held, at hun ikke er sådan en af de der moderne minimalistiske farvefornægtere! Jeg sater også på, at hun er dyreven, for på denne bløde sag vrimler det med dyr.
Mathilde har vundet en pude med et udvalg af mine stoffer fra min kommende minikollektion på den ene side og lidt fra lageret på den anden.
Den orange side er med små søheste og blæksprutter.
Den lilla er med kaniner,
egern
og små bier. Det påstår Tula Pink i hvert fald, men jeg synes godt nok de er meget små, selv i forstørrelsesglasset her. Det skulle angiveligt være bier de der aflange hvide dimser... Hvis du ikke kan lide puden,,,nåja, så var det jo godt du ikke vandt den;-)

Jeg håber stadig du har lyst til at være med en anden gang. Jeg planlægger udelukkende at sætte egne produktioner på højkant (hvor stammer dét fjollede udtryk mon fra?), selvom jeg ellers blev ringet op af en frisk ung mand idag lige midt i frikadellerne. Han ville vide, om jeg havde tænkt over det med kundepleje? Ja. Hvad med at købe et minicruise til Norge til dine kunder? Nej. Køw det sæl, siger jeg bare. Nok er jeg sød, men der er altså grænser, hehe:-)

onsdag den 10. december 2008

And the winner is....

På aldeles low tech maner har jeg lavet en lille tombola og Ronni har været min smukke assistent, der har trukket en lille seddel op af slet skjult product placement.
Here goes:(Ja, det er en plastic pommes frites, der ligger i baggrunden. En af de rillede fra grillen med groft salt)

Mathilde: Send mig en mail med dit navn og adresse og så kan du hyggeputte med en af mine sager inden jul. Det bliver en lille forsmag på min minikollektion, så jeg håber du kan lide den. Når du har modtaget den, så smid mig lige endnu en mail, så jeg kan vise den frem her. Jeg ville gerne vise den nu, men så går det sjove jo af det for dig;-)

-Og så 10000000000 tak til alle jer, der havde lyst til at deltage i min lille give away ting. Det er i hvert fald ikke sidste gang, for jeg synes, det var rigtig skægt at 'se' jer:-)

tirsdag den 9. december 2008

TILLYKKE!!

..til mig!
Jeg har lige opdaget, at jeg har 'blogfødselsdag' idag og siden det nu er december og der er gaver alle vegne, så skal det da også fejres!
Jeg synes det er lidt tamt, at gi' en gave til mig selv (i hvert fald i denne sammenhæng - ellers ikke), så her er en idé:

Smid en kommentar på dette indlæg inden midnat og så trækker jeg lod og sender en passende gave. God idé, ikke?:-)
Hvis du er heldig er der ikke så mange, der kigger forbi idag og så kan du se frem til en lækker klud herfra. Jeg skal nok finde noget passende, som ikke kræver størrelser eller pige- eller drengehalløj.

Hvad venter du på? SKRIV for søren!

En krone sparet er en krone tjent

En god løgn at hænge alle sine shopperier op på.
Men tager du afsted til Tine K lagersalg, så er der sælme meget at spare. Og jeg vil lige nævne, at jeg føler mig MEGET stor i slaget sådan ligefrem at dele en af mine yndlingslagersalg her på bloggen. Der plejer nemlig ikke at komme så mange, så er er god plads og de skønneste sager.

Jeg nævner i flæng: flettede læderbælter med store hamrede metalplder som spænde til en tier, alle smykker (og de er lækre!) 5 kroner, metaldåser i apotekerstil til en tyver for alle størrelser, de fedeste lædersandaler med tårem og læderblade over det hele for en tier, fyld posen for en tier med alle de blondebeklædte lysglas du kan få plads til, tunikaer, skjorter, kaftans til en halvtredser, stort tøjstativ for 200, lille for 100. Boxhynder til havemøblerne for tyve kroner, Bambusbænke til den fede loungestil udendørs med store puder og madrasser til 500. Det var bare lige lidt af det, der var sidst. Der var også billeder, spejle, lampeskærme, tæpper, pudebetræk, dækkeservietter, lysestager, hørtråd på ruller og you name it.

Det er et møglækkert lagersalg og nu, hvor det er et julelagersalg har de garanteret de der lækre fattigmandsølvting igen. Jeg købte sidste år kogler, stjerner og alskens andre faconer for 25,- i knytnævestørrelser. De har garanteret rigtig kræset, har de.

Og det værste ved alt det gode? Jeg kan ikke komme med, piiiiiiiiiv!! Jeg ville ellers gerne ud at tjene de der sparede kroner...Så værsgo! Kan du så komme afsted! Og tænk så lige på mig, når du står der og rager til dig. Tænk så lige, at du så det her...Nej, nej, jeg er hverken sur eller bitter eller noget. Jeg er da storsindet nok til at dele. Gu er jeg ej...

mandag den 8. december 2008

Arbejde vs. Hobby

Jeg har jo sagt det før, men derfor kan man jo godt sige det igen: For mig er det same-same.
Jeg har derfor 'holdt fri' i weekenden og helliget mig min hobby. Det kom der disse ud af.Det er samme bløde lilla babyfløjl som på bagsiden af dette halstørklæde. Linning, kanten ved benene og det lille pyntebindebånd er Libertys blå 'Strawberry Thief.
Og nu jeg alligevel havde saksen fremme, så kunne jeg jo også lige hygge med at klippe og sy et par stykker mere. Jeg har fundet noget absolut lækkert amerikansk tommestokstof i den helt rette gule farve. Det ser så godt ud sammen med den tykke, men bløde mælkedrengestrib i helt klar blå. Jeg har syet en lille 'nulreflap' fast i den ene side med en lille pyntestikning rundt om De har også kontrastkanten forneden. Jeg synes selv, at de er mest til små drenge med det der elastik i forneden, men er du ikke enig, så syr jeg dem naturligvis gerne i større størrelser. Jeg har for nylig indkøbt mere Liberty - det er ved at blive mig en dyr vane...Disse er i den midnatsblå poplin med de små sole jeg har syet tunikaer i. Jeg har kantet dem med grøn 'Mabelle'. Det er et lækkert bohemeprint lige efter min smag.Hvilket bringer mig videre til dét der med voksne. Nu skal jeg vist snart sy noget til os igen istedet for vores afkom. Jeg vil i hvert fald selv snart ha' nye klude!

søndag den 7. december 2008

Fortiden i nutiden og fremtiden+smugkiggeri...

Det sværeste ved at købe sager til min shop er at begrænse sig, for der er jo bare så afsindigt mange lækre ting, jeg kunne tænke mig, men når budgettet ikke er kæmpestort bliver begrænsningens kunst det. Samtidig synes jeg jo også, der skal være en rød tråd i det hele, så det skal også være noget, jeg synes repræsenterer mig.
Jeg har kigget på mange interiørting og det var ikke en svær beslutning at købe lidt, da jeg ved et tilfælde faldt over firmaet By Goom og deres få, men håndplukkede lækkerier.
Jeg har købt deres retrokeramikserie, som kan mikses på kryds og tværs.
Jeg har ikke købt hele serien, kun det med harlekintern. Billedet herover er leverandørens billede. Herunder er mine.
På billedet har jeg stoppet en enegren i og brugt den som vase, men egentlig er det et lattekrus. Det kan man selvfølgelig selv om. Man kan jo også bruge det til tandkrus eller til blyanter på kontoret eller børneværelset.
Skålen har den perfekte størrelse til at servere fredagsguf i. Jeg kan godt se, at den på billedet ligner, at den er samme størelse som koppen, men det skyldes blot, at jeg ikke har taget billederne med samme afstand. Man kan bedst fornemme det ved at se på lattekruset i baggrunden. Men det er nu også nogle gode store kopper som selv de tykkeste fingre burde kunne komme igennem hanken på.Fine sager, ikke?

Jeg har også købt deres sorte stabelbare skammel i metal og her poserer Sofia på den i en nederdel, der kommer til at indgå i min lille kollektion til min egen shop. Hermed et sneak peak:)

Puden på gulvet er selvfølgelig også en jeg har lavet, men regn ikke med den kommer til at indgå i kollektionen - den er håndsyet og en tålmodighedstester! Jeg laver blot et par stykker til fotografering, og bagefter sælger jeg dem efter først-til-mølle princippet.
Så er der film i det lille hjem.
Fortsat god advent til dig og dine:)Online samtidig med dig

Blog-arkiv

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...