onsdag den 26. november 2008

pakkekalender

Jeg har næsten styr på den. Har i hvert fald gaver til 8 dage og selve pakkekalenderen er i sin grundform også færdig. Mangler kun at sy 23 lommer på....Men jeg når det! Har jo et par dage endnu.
Jeg var på Rice lagersalg i weekenden med Sofia (jo, jo, hun gør det af egen fri vilje og ææælsker at komme med og gå og rode i tingene). Jeg fandt disse til pigerne

Jeg har ikke pakket dem ud af knitrepapiret, for jeg er sikker på de vil synes det er ekstra bonus, at den giver den der lyd fra sig, når man krammer pakken og flår i papiret.

Til Ella fandt jeg desuden en grim køter, som jeg dog er sikker på vil få al den kærlighed og alle de kram den fortjener og blive puttet efter alle kunstens regler og drønet rundt i hele hytten i dukkevognen. Jeg faldt for dens gadecharme lige på stedet, for jeg så straks, at det var en hund med skjulte talenter. Den har f.eks. præsteret at placere et ekstra sæt næsebor lige over snuden. Den kan lave kanoen med tungen. Og det er da helt flot. Jeg kender indtil flere voksne, der ikke mestrer dén lille leg. Og mest bemærkelsesværdigt, så er den fænomenal til at spille død.

Den bliver et hit.
-Og så blev der også lige kylet 6 æggebægre til mig selv ned i kurven. De vil rigtig pynte i vores nye seje køkken.
Det er i hvert fald sejt nedenunder alle de ting, der endnu ikke har fundet deres faste plads...Vi mangler stadig et møbel til at opbevare ting og sager i og lidt hylder på væggen. Jeg er ikke klar til at vise det frem endnu. Kun i udsnit i hvert fald, så her er den fine tavle, der egentlig er en låge, der dækker over et vindueshul i væggen, som vi nu bruger som skab. Vi har ikke sat en låge op foran vinduerne, bare rolig. Men da vi slog puds af væggene, dukkede der pludselig et vindue op. Kun selve rammen var tilbage og havde der været vindue, havde vi kunnet kigge ud på trappen ned til kælderen. Men nu ser det bare helt finurligt ud. Jeg synes det er så skønt, når man kan gøre en dyd af nødvendigheden. I vores tilfælde forholder det sig jo sådan, at vi har masser af idéer, men ikke altid evnerne til at føre dem ud i livet, så det her er da den sejeste løsning synes vi selv. Og ovenikøbet SÅ nem at lave. Hvilket jeg jo sagtens kan sige. Jeg har jo blot bidraget med en pegende finger: 'Dér, Ronni! Mal den med tavlelak og sæt den op dér!'

Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...