torsdag den 27. december 2007

Endelig en dag uden jul i......

Hvor dejligt det end har været med alle julerierne, må jeg indrømme, at jeg også nyder, at verden er blevet 'normal' igen. Sådan da.....i dag var den første store byttedag i Odense, så der var næsten lige så mange mennesker i gaderne som i dagene op til jul. Rart med lidt liv, men sikken alle de andre dog fylder!!! Og det er vel at mærke sagt af et medlem af en familie, der fyldte ca 1½ meter, når vi gik ved siden af hinanden med hver vores klapvogn! På klapvognene hang alle de mange poser med byttesager og nye fristelser, der røg på i svinget.

Jeg fik et par gengangere til jul, som blev byttet til bl.a. 'Lær at strikke' af Maria Parry-Jones. Den indeholder et sandt overflødighedshorn af mange, mange, mange fantastiske mønstre, der snarest muligt skal afprøves. Når min grimrian af en venstrefod skal opereres d. 8. januar, får jeg rigelig tid på fifaen (6 uger AAARRGGGHHH!!!) og hvis jeg ikke skal blive vanvittig (GGRRRRRR!!!!)af ikke at kunne komme i nærheden af mine symaskiner(F&%¤#¤**!!!), må jeg jo finde andre måder at udlade min kreativitet! Garn er bestilt via nettet og så må vi se, hvor pindene fører mig hen (Jeg skal nok strikke dit halstørklæde først, Maria;-)).

Lidt julet har dagen alligevel været, for nogen skal jo spise al det juleslik, vi ikke fik serveret juleaften.....

søndag den 9. december 2007

Med bælte


Her er bolscheblusen med et bælte, der kan vendes, men jeg synes denne side er finest. Bagsiden er med meget små røde og hvide tern. Langs kanten har jeg syet en lille pyntesøm med grøn tråd.Bæltet har lange gyldenbrune bånd med cremefarvet kant og en lille 'guld'mønt for enden. Båndene krydses på ryggen og bindes i en sløjfe foran.
Hvad Sofia kigger efter, kan jeg ikke forklare:-)))

Her er en julet busseronne med lækre røde og hvide bolscher i blød bomuld. Det er min model med raglanærmer og let A-facon, som sidder rigtig fint. Der er elastik i en løbegang ved halsen, som man også kan trække et bånd igennem og binde en sløjfe foran, hvis man vil. Jeg har dog ikke trukket noget bånd i, da jeg også har syet bælter til og så synes jeg det bliver lidt meget 'sløjferi'. Der er også elastik ved håndleddene og endelig er den rynket let til over brystet for at give den lidt mere facon uden at spolere det faktum, at man skal kunne bevæge sig frit og lege, selvom man er fin:-)
Campinobusseronne str. 86-134. 229 Dkr.

Første gang...

Dette er mit allerførste indlæg nogensinde og således blot en prøve. Jeg har været så inspireret af at læse en masse amerikanske 'crafty-blogs', at jeg nu også ville tilslutte mig mængden. Lige nu er her jo....INTET.... at se, men det kommer. Jeg vil mest blogge om mit børnetøj, som jeg selv syr og sælger til alle de små dejlige unger i landet. Men sikkert også alt andet, der måtte falde mig ind undervejs. Måske ses vi her igen?

Farvel så længe!

Online samtidig med dig

Søg i Karlssons Kludeskab (blog)

Indlæser...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...